Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Knistads julmarknad 6-7 november

Välkommen till en lantlig marknad i julig herrgårdsmiljö. Köp julklappar och godsaker från lokala producenter och lite mer långväga knallar.

Knistads julmarknad

Den 6-7 november anordnar vi vår årliga julmarknad i herrgårdsmiljö.

Kom och njut av julstämningen tillsammans med våra utställare. Årets upplaga är anpassad till rådande tider och hålls helt och hållet utomhus.

Runtom herrgården träffar ni våra hantverkare som säljer godsaker, julpynt och presenter samtidigt. I vår festpaviljong finner ni café med tillfälle för julfika eller lättare mat. Inne i herrgården serveras en skön lunchbuffé.

Marknaden är öppen lördag och söndag kl.10:00-16:00

Lista med utställare publiceras lite närmare i tid!

Fika och lätt mat finns att köpa från vår utebar
Julig fika och glögg och kaffe så klart serveras från vår utebar med sittning i vår uppvärmda festpaviljong. Här kan ni även få värmande svampsoppasoppa eller smaka årets julskinka på en smarrig skinkmacka. För den sötsugna finns ostkaka eller lussekatter och annat gofika som hör julen till.
Lunchbuffé serveras i herrgården
I herrgården serveras en härlig lunchbuffé mellan kl.11.30 -15.00
Meny
~Herrgårdsstek med gräddsås, potatismos, ångat grönt och rårörda lingon~
~Paj med svamp, lagrad ost och marinerad lök~Pris 195 kr. I priset ingår val mellan två rätter samt soppa, sallad, bröd och kaffe.Ring gärna och boka bord för att säkra ett bra bord 0500-499000

Utställare & Varor
Lista kommer snart!

Vill du ställa ut? Kontakta Lisa Johansson på Knistad Herrgård