Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Knistads julpromenad 7-8 november

En lantlig promenad i julig herrgårdsmiljö med marknadsinslag och tipspromenad, köp julklappar och godsaker och ha samtidigt chans på fina priser.

Knistads julpromenad

Den 7-8 november anordnar vi en lantlig promenad i julig herrgårdsmiljö med marknadsinslag och tipspromenad.

Kom och njut av julstämningen tillsammans med våra utställare och tomten och tomtemor i vår härliga miljö. Årets upplaga är anpassad till rådande tider och hålls helt och hållet utomhus.Välkommen till Knistad med bil och möts upp redan vid parkeringen där ni leds till starten av slingan. Här släpps sällskapen på likt golfstart med 5 minuters mellanrum. Ni betalar 20 per tipspromenadsedel och pengarna går oavkortat till Projekt 322. Under promenaden passerar ni våra hantverkare som säljer godsaker, julpynt och presenter samtidigt som ni svarar på frågorna i vår tipspromenad med fina priser. Vid halvvägs når ni vårt café med tillfälle för julfika eller lättare mat. Ta en paus och njut av fikat och haka sedan på för att fortsätta rundan med fler tipsfrågor och tillfälle till shopping. Hela rundan beräknas ta 1,5 timme.

Priser i tipspromenaden

Första pris: Lantmyspaket för två personer valfri helg i januari – mars
Andra pris: Tre rätters middag för två personer
Tredje pris: Frukost för två personer
Fjärde pris: En Steffos Spritbibel
Fler priser kan komma att dyka upp!

Önskar ni äta lunch i herrgården krävs bordsbokning.
Vi styr antalet besökare utifrån parkeringen så var uppmärksam på anvisning från våra funktionärer.
Farsans lunch 8 november