Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lantmys

Vårt paket Lantmys ger dig möjligheten att uppleva en avslappnande atmosfär bortom stadens brus och trängsel. Njut av en omgivning med charmiga vyer, golv som knarrar och lantliga miljöer både utanför och innanför herrgårdens väggar.
Boka Lantmys

Njut mitt i det lantliga landskapet

Ta med dig någon du tycker om på en härlig picknick och hitta en solglänta bland bokträdens gyllengula löv och vacker natur mitt emellan golfbanan och det vidsträckta västgötska landskapet. När du anländer har vi på Knistad redan packat en picknickkorg full med säsongsanpassade godsaker, en skön filt och självklart även bubbel att skåla i när ni hittar den alldeles perfekta platsen. Vi tipsar gärna om mysiga smultronställen och platser både för den som vill gå långt eller hålla sig i närheten. För de som vill uppleva våra mysiga promenadstråk har vi bland annat endast 3 km till mysiga picknickplatser så som Sigges place vid Ösan, Pepsis utsiktsplats eller Ers Majestät Bobbos höjd. Och om det är trist väder eller man bara inte känner för att gå ut funkar det såklart lika bra att krypa upp i en skön soffa i våra salonger.

En Smakupplevelse att Minnas!

Fram mot kvällen dukar vi upp för en riktig smakupplevelse till middag inne i herrgården. Här kan ni njuta av en vällagad trerättersmeny som vi med kärlek har satt samman utifrån säsongens allra bästa råvaror. Efter en god natts sömn är ni varmt välkomna in till huvudbyggnaden för att njuta av en riktigt härlig herrgårdsfrukost.

Vi på Knistad ser verkligen fram emot att välkomna er till en vistelse fylld av skratt, kärlek och oförglömliga minnen!

I paketet ingår

  • En picknickkorg fylld med precis det du behöver för att skåla in helgen
  • Säsongsanpassad trerättersmiddag
  • Övernattning
  • Herrgårdsfrukost

Just nu kan du boka för endast 1 395kr/person