Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Njutstart på det nya året

Ta med en käresta eller vän och starta 2021 med njutbart lantlyx. Samla krafter inför det nya året med frisk luft, god mat, lugn och ro.

Du kliver in i herrgården, skön musik strömmar ur högtalarna. På andra våning hittar du en mjuk soffa vid kakelugnen, du sparkar av dig skorna och dra upp fötterna under dig. Värmen kommer tillbaka till frusna tår och nästipp efter en skön promenad i det stillsamma vinterlandskapet. Du tar en sipp av din Irish Coffee och lyssnar till vedens knaster medan ditt sällskap väljer ut ett brädspel att fördriva eftermiddagen med.

Lantliv när det är som bäst!

Njutstart på det nya året

Passa på att använda julens extra ledighet till att ladda batterierna. 

Hos oss hittar ni en rofylld miljö, en herrgård med gott om plats för mysiga stunder, god mat, skön sömn och en frukost utöver det vanliga.

När ni checkar in för Njutstart får ni en trerätters middag med fritt val från a la cart-menyn, del i dubbelrum och frukost för endast 1195 kr per person

Valbara datum  för ankomst är: 5 januari samt efterföljande helger med ankomst fredag eller lördag i mån av plats.

Önskar ni extra sovmorgon och lunch innan ni avreser?
Lägg till sovmorgon och lunch för endast 200 kr per person

Enkelrumstillägg 300 kr /person & natt

Härliga tidsfördriv

Golfbanan är redo för vintergolf på 9 hål. För den som inte spelar golf men gärna spelar så finns tillgång till sällskapsspel både ute i trädgården och inne i herrgården. Omgivningarna är fantastiska, ta minst en promenad! Vi har gjort en lättläst karta till er.

Under eftermiddagarna finns våra vedeldade karbad uppvärmda för er.

Hjärtligt välkomna!