Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Njutstart

Starta 2022 med njutbart lantlyx till 20 % rabatt när du boka online. Samla krafter inför det nya året med frisk luft, god mat, lugn och ro.

Du kliver in i herrgården, skön musik strömmar ur högtalarna. På andra våning hittar du en mjuk soffa vid kakelugnen, du sparkar av dig skorna och dra upp fötterna under dig. Värmen kommer tillbaka till frusna tår och nästipp efter en skön promenad i det stillsamma vinterlandskapet. Du tar en sipp av din Irish Coffee och lyssnar till vedens knaster medan ditt sällskap väljer ut ett brädspel att fördriva eftermiddagen med.

Lantliv när det är som bäst!

Njutstart på det nya året

Vad passar bättre under årets första helger än att ladda batterierna.

Hos oss hittar ni en rofylld miljö, en herrgård med gott om plats för mysiga stunder, god mat, skön sömn och en frukost utöver det vanliga.

Välj mellan våra olika helgpaket och boka under helgerna i Januari och februari för 20% rabatt.

Välkomna!

Härliga tidsfördriv

Under eftermiddagen finns våra vedeldade karbad uppvärmda för er.

Besök våra mysiga grillplatser, hit kan ni få med er egen grillunch i korg eller picknick.

Golfbanan är redo för vintergolf på 9 hål. För den som inte spelar golf men gärna spelar så finns tillgång till sällskapsspel både ute i trädgården och inne i herrgården. Omgivningarna är fantastiska, ta minst en promenad! Vi har gjort en lättläst karta till er.

Hjärtligt välkomna!