Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Omstart- möte med rätt förutsättningar

Dags att ta steget? Att samla ledningsgrupp eller arbetslag igen. Vi erbjuder lantlig miljö med stor trädgård, luftiga lokaler och rätt förutsättningar att hålla distansen.

Håll mötet, känn er trygga

På Knistad Herrgård erbjuds alla förutsättningar till att ses på ett ansvarsfullt sätt. 

Trädgården bjuder avskilda platser för att hålla hela mötet utomhus eller lokaler stora nog att spridas i på en lämpligt sätt. Vid måltider och fika kan ni välja att sitta i avskilda rum från andra gäster, i den egna lokalen eller gör fikan till en frisk walk and talk i omgivningarna. Vår gamla herrgård erbjuder många olika utrymmen och efter nästan ett år av säkerhetstänk har vi många utarbetade strategier för att hålla våra besökare helt åtskilda från varandra.

Vår receptionschef Lovisa tar oss med runt herrgården och visar på fördelarna med Knistad herrgård ur ett säkert perspektiv.

Sedan i mars 2020 har vi jobbat under restriktioner. Vi har tagit fram arbetssätt inom hotell, restaurang och all vår övriga verksamhet för att kunna låta människor besöka oss utifrån rådande tiders förutsättningar. Allt detta som då i mars verkade bli en tillfällig strategi har nu blivit vår vardagsrutin. Självklart har vi tekniken som krävs för att ansluta delar av gruppen via digitalt möte, så kallat hybridmöte.

 

Möts på ert sätt

Det är viktigt för oss att ni känner att mötet blir precis som ni önskar.

Vi är lyhörda för era behov i alla aspekter. Vad är viktigast för er? Är det aktiviteten, middagen, mötesrummet eller rent av vinet. Låt oss veta!

Herrgården erbjuder många tillfällen till aktivitet och umgänge både inne och ute. Stärk gruppen efter hemarbete och avskildhet med en sammansvetsande femkamp eller vår egen Göstas loge, dela glädjen i nyvunna matkunskaper i gästköket med en mysig matlagningsaktivitet, testa på lerduveskytte på vår skjutbana eller provsmaka viner. Runt om på herrgårdsområdet finns några trevliga grillplatser. Hit kan ni gå för utelunch eller kvällsmys runt lägerelden. Har ni egna idéer? Shoot! Vi försöker lösa dem till er.

Transport
I dessa tider kanske den egna bilen känns tryggast. Inga problem, vi har gott om p-platser helt gratis. För den med elbil finn laddstolpe.