Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Reboot deluxe! På lantligt vis…

En helg där du får lära dig hantera stressen i vardagen äkta yogi-style med Karin Rosell och träna med mångfaldig guldmedaljören Erica Johansson

Behöver du en nystart 2021? Ja vem gör inte det! Kom hem till oss 6-7 februari så bjuder vi på årets reboot med guldkant. Promenera på de västgötska vidderna med mångfaldig guldmedaljör och lär dig hantera stressen i vardagen äkta yogi-style. Däremellan blir du givetvis servad med diverse godsaker som våra duktiga kockar svängt ihop med kärlek och närproducerade råvaror och som noga kombinerats med dryck som vår egna ”sprit-man” Steffo valt ut. Vi garanterar att du lämnar herrgården fylld med ny energi och inspiration!

Sov över en eller två nätter

Vår gemensamma helg startar redan kl.8.00 på lördag 6 februari. Så för dig som reser en bit kan det vara skönt att anlända redan på fredag. 

Under Fredagen får ni chansen att landa lite på Herrgården. Vi tar en gemensam fördrink med Dan Persson, VD och ägare av Knistad följt av middag och tillfälle att koppla av i någon av de mysiga salongerna eller varför inte avrunda veckan med ett varmt bad i våra vedeldade karbad och vedbastu innan läggdags.

Efter en god natts sömn startar vi dagen med morgon yoga med Karin Rosell innan frukost. Se hela programmet nedan!

Priser och paket

Fredag-söndag 3495 kr per person i dubbelrum -Innehåller hela programmet enligt nedan med angivna måltider och övernattningar.

Lördag-söndag 2495 kr per person i dubbelrum -Innehåller programmet från kl.8.00, lördag med angivna måltider och en övernattning.

Delta endast dagtid 1 495 kr per person -Innehåller hela programmet (förutom middag & övernattning)

Delta dagtid endast lördag 995 kr per person -Innehåller hela lördags-programmet (förutom middag)

Delta dagtid endast söndagsförmiddag 595 kr per person

Program

Fredag (för två-natts gäster)
Fr. kl. 15.00 Incheckning
Kl. 18.00 Välkomstdrink. Ägare Dan Persson hälsar alla välkomna och berättar historien om ”sig själv” och Knistad.
Ca kl. 18.30 Middag

Före och efter middag finns möjlighet att sitta och mysa i Herrgården alternativt bada i våra vedeldade badtunnor och bastu.

Lördag
Kl. 8.00 morgonyoga med Karin Rosell (Ankomst för en-natts gäster)
Frukost
Promenad på vackra Knistad och Äppelbyn med guidning
Kl.12.00 Lunch
Kl. 13.30 Föreläsning Karin Rosell
Kl. 15.30 Träning Erica Johansson
Kl.18.30 Middag

Före och efter middag finns möjlighet att sitta och mysa i Herrgården alternativt bada i våra vedeldade badtunnor och bastu.

Söndag
Kl.8.00 Morgonpromenad Erica Johansson
Frukost
Kl. 10.30 Föreläsning Erica Johansson
Kl.12.00 Lunch
Kl. 13.30 Avslutande yoga Karin Rosell
Kl.15.00 Utcheckning

Med reservation för ändringar i programmet

Karin Rosell -Yogasolmate-

Karin Rosell var affärskvinnan i högklackade skor som målinriktat drev 5 möbelbutiker i området mellan Vänern och Vättern under 12 år. Vila och återhämtning fanns inte under de 34 första åren av hennes liv. Vid nyår 2010 kollapsade kroppen, fasaden föll och hon blev ett kolli i fosterställning i 6 månader. Där kom yogan in i hennes liv. Den förändrade henne totalt och det stressen i hennes liv trasat sönder, byggde yogan upp igen bit för bit. Idag driver Karin Yogasoulmate och är både utbildad Hatha- och yin yogainstruktör samt certifierad coach. Lär dig hantera vardagsstressen. Karin fann yogan när hon själv var utbränd – nu brinner hon för att lära andra människor att hantera stress.

Erica Johansson

Erica Johansson är kanske mest känd för att hoppa långt men har under senare tid även visat sig vara en jäkel på att både dansa och baka! Hon är idag mest verksam som personlig tränare och friskvårdsterapeut, men syns frekvent i TV som programledare och expertkommentator. Nu kommer hon till oss på Knistad och du får chansen att tränas av henne och lyssna på hur hon hanterat framgång och hur hon tacklat nederlag. Hur lyckas man vända motgång till medgång? Hennes målsättning är att hjälpa sina åhörare att tänka lite mer positivt och dela med sig av verktyg för att nå framgång.