Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Scen kväll med Niklas Strömstedt

Vid några utvalda tillfällen i juli gör Niklas Strömstedt spelningar ihop med sin vän Marika Willstedt. Den 30 juli landar duo på Knistad Herrgård och vi bjuder in till en intim spelning i anslutning till middag och övernattning.

Under några dagar i juli gör jag ett fåtal spelningar tillsammans med Marika Willstedt, en och annan akustisk gitarr, ett piano, en cello och ett gäng låtar som skapat minnen och minnen som skapat låtar. Det finns vid det här laget ganska många såna och både sanningar och skrönor att berätta så ingen kväll behöver vara den andra lik.

Som ett litet sommaräventyr! Tjoho vad härligt!

Hälsningar Niklas Strömstedt

Scen kväll på Knistad

Välkomna lördag 30 Juli kl.18:00 till en s(c)en kväll på Knistad Herrgård. Vi bjuds på en underbar kväll med livemusik där vi först får njuta av en trerätters middag i vår lantliga miljö. Efter middagen lyssnar ni till Niklas Strömstedt och pianist Marika Willstedt som framföra en intim konsert.

Biljett och trerätters middag, del i dubbelrum och frukost

Pris 2450 kr per person

Enkelrumstillägg 400 kr

Begränsat antal platser!