Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Boka höstkickoff – få aktivitet på köpet!

Samla kollegorna för en riktigt rolig dag eller kväll med god mat, god dryck och riktigt skojiga aktiviteter. Välj bland teambuilding, jakt/skytte, golf, matlagning med kock, provsmakning, cocktail tävlingar, femkamp, Bäst i Test på Knistad... och mycket annat kul! Boka er höstkickoff innan midsommar och få aktiviteten på köpet!

Kicka igång hösten tillsammans på Knistad!

Kicka igång hösten med en rejäl middag, några goda drycker och en riktigt rolig gemensam aktivitet som får hela gänget att garva. Vi erbjuder lekfulla tävlingar här på herrgården, utomhusmatlagning med kock, jakt/skytte på vår egen skjutbana, golf på vår egen golfbana, femkamp för vinnarskallarna, Bäst i Test à la Knistad… Ja du hör ju, alternativen är många här på Knistad! Drömmer ni även om en skönsjungande trubadur, ett musikquiz eller något annat som verkligen skulle sätta knorr på er er kick-off? Tveka inte att ge oss era önskemål. Vårt kontaktnät är stort så vi finner ut det mesta!

Boka er höstkickoff innan midsommar – få aktiviteten på köpet!

Dags att boka konferens? Vi har kläm på det där. En del tycker att det räcker med en penna och ett block men det tycker inte vi. 😉 Vi har erfarenheten, ögat, humorn och allvaret för att skräddarsy en härlig kick-off!

Bokar du er höstkickoff innan midsommar får du dessutom aktiviteten på köpet! Föreställ dig att ha höstens kickoff bokad och planerad redan innan du går hem på en välförtjänt och härlig semester – succé!

Vi välkomnar er in i vår lantliga miljö med öppna armar, snabba fötter och ett leende på läpparna.

Lekfulla tävlingar och aktiviteter på er kickoff

Välj bland teambuilding, jakt/skytte, golf, matlagning, provsmakning, cocktail tävlingar, femkamp, Bäst i Test på Knistad… och mycket mycket annat kul!

Ta fram tävlingsandan i Göstas Loge
Den perfekta aktiviteten för att lyfta stämningen och samarbetet i gruppen! Här kan lagandan blomstra och i pausen samlas ni i Göstas bar och släcker törsten.

Fem kamp för de lekfulla
I en atmosfär av lekfulla utmaningar kan ni tävla i allt från yxkastning och luftgevärsskytte till golfputtning och mycket mer.

Lerduveskytte (kostnad för ammunition tillkommer)
En aktivitet för de pricksäkra! Vår egen skjutbana ligger precis intill gården och här kan ni testa på lerduveskytte för de som är taggade på att testa på att skjuta.

Vem i gänget är bäst i test?
En prestigefylld utmaning där kvalifikationerna inte mäts i styrka eller intelligens, utan snarare i er kreativitet.

Karbad- och bastuhäng
Här på herrgården kan ni njuta av avkopplande stunder i karbad och bastu för att varva ner och ha det trevligt.

Cocktails and score
Vem är gruppens mest erfarna barsurfare? Låt oss ta reda på den s(m)aken! Ta ert skålkort [scorekort] och passera genom tuffa deltävlingar där ni testas i smak, cocktail-kunskap och bartenderfärdigheter.

Prova på golf
Samlas på vår range precis utanför restaurangen och prova på att spela golf. Kanske börjar din resa mot proffstouren här eller så är du bara med för att få lite frisk luft. Aktiviteten kan även göras till en tävling om ni vill utmana varandra i närmast hål eller längsta drive.

Knistad Herrgård - mer än bara en konferens.

Drömmer du om en konferens som inte bara är effektiv, men också inspirerande och minnesvärd?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Tillsammans skapar vi en konferens som överträffar alla dina förväntningar!