Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Steffos grillmeny Take away

Som att äta ute fast hemma! Överraska familjen med en riktigt lyxig grillmiddag förberedd av proffsen. Allt du behöver göra är att tända grillen!

Som att äta ute fast hemma!

Överraska familjen med en riktigt lyxig ”utemiddag” hemma hos er själva. Allt du behöver göra är att tända grillen och njuta.

Ägarna till Knistad Herrgård, Steffo och Patron har en jaktstuga i Sörmland, här jagas det en hel del men det njuts av god mat och trevligt sällskap än mer.
Maten är något som alla gäster förundras över och varje gång blir Patron och Steffo överösta med beröm över den goda maten. Det finns en hemlighet, det är nämligen vår suveräna köksmästare Robban som förberett maten så den bara är att värma, ihop med en idiotsäker beskrivning så är det omöjligt att misslyckas. Säg det inte till någon bara!

Menyn

Förrätt – Grillad sparris med ostkräm och tomatdressing

Varmrätt – Fläsksida marinerad med Calvados, vitlök och timjan serveras med Steffos Bourbonlök, potatissallad, dragon och dijonmajjo

Dessert – Rabarber clafoutis med punchkräm

Beställ nu!

Bokas
Senast onsdagar kl. 15.00

Hämtas
Fredagar eller lördagar kl. 14.00 – 17.00

Pris: 395 kr per person