Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

The Battle of Knistad 2021

Knistads delägare Steffo Törnquist och hans gode vän Niklas Strömstedt bjuder in till golftävling med tvist och kväll fylld av underhållning den 27 juli.

Paragrafryttare och regelmästare, stanna hemma! Här kommer en rolig golftävling fullspäckad med Steffo och Nickes egna regler. Efter avslutad tramstävling följer en festkväll du sent skall glömma tillsammans med Steffo och Niklas Strömstedt. Kan man vinna fina priser? Givetvis!

Let the Battle begin

Som start på golfveckan serverar vi en riktigt busig golftävling tillsammans med delägare Steffo Törnquist och hans gode vän Niklas Strömstedt. 

Aldrig har du spelat en golftävling med dessa regler, de är nämligen Steffos och Nickes egna. I denna tävling är det lovligt att sparka bollen, men bara två gånger! Och även kasta bollen, men bara en gång! Om inget av ovan hjälper dig i mål så åberopar du regeln ”Arsellängd” där du vid max två tillfällen under rundan får flytta bollen upp till en arsellängd (även i hål) Ut med rundan kommer du mötas av ett antal utmaningar som kan ge plus eller minus i protokollet.

Tävlingsformen är i alla fall Individuell poängbogey och vi avslutar med ett välförtjänt party och en hejdundrande prisutdelning. Nu kör vi

The Battle of Knistad upplevelsen 27 juli

Välkommen att delta!

Allt detta får du:
Golftävling, individuell poängbogey med specialregler
Fint prisbord
Stor middag med underhållning av Niklas Strömstedt och Steffo Törnquist
Del i dubbelrum och frukost
Pris: 2195 kr per person