Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Yogaboost med bubbeldelux

Helgen 27-28 mars är fylld av yoga med Karin Rosell, Yogasoulmate och bubbelprovning med Mia Skoog, Enjoy&Taste.

Yogaboost med bubbeldelux

Det bästa av två världar möts på Knistad helgen den 27-28 mars. Vi bjuds avslappning och njutning i sin renaste form i mötet mellan välgörande yoga och sprattlande bubblor för kropp och själ. Inramat i herrgårdens mysiga miljöer och all den goda maten som köket bjuder lovar vi en lyckad helg. Karin Rosell och Knistads egen Ekonomichef Annika bjuder på yogapass i olika tema och som en extra bonus slår vi samman Mias favoritämne bubbel i en bubbelyoga på lördagseftermiddagen innan Mia tar över taktpinnen i en bubbelprovning för alla smaker.

Delta i helgens program, bo i herrgårdens mysiga hotellrum och njut av bubblorna: 1995 kr per person, del i dubbelrum
Enkelrumstillägg 300 kr per person & natt

Helgens program
Lördag
Kl.9:00 Yoga med Annika Fridell
Kl.11:00 Föreläsning/ work shop
Kl.12:15 Lunch
Kl.13:30 Bubbelyoga, Karin Rosell, Yogasoulmate
Kl.15.00 Snack
Kl.16:30 Bubbelprovning med Mia Skoog, Enjoy & Taste
Kl.18:30 Middag – 3 rätters meny

Under eftermiddag finns möjlighet att sitta och mysa i Herrgården alternativt bada i våra vedeldade badtunnor och bastu.

Söndag
Kl.7:00-10:00 Frukost
Kl.10:00 Yoga med Karin Rosell
Kl.11:00 Föreläsning/ work shop
Kl.12:00 Lunch

Med reservation för ändringar i programmet

Yoga med Karin Rosell

Karin Rosell var affärskvinnan i högklackade skor som målinriktat drev 5 möbelbutiker i området mellan Vänern och Vättern under 12 år. Vila och återhämtning fanns inte under de 34 första åren av hennes liv. Vid nyår 2010 kollapsade kroppen, fasaden föll och hon blev ett kolli i fosterställning i 6 månader. Där kom yogan in i hennes liv. Den förändrade henne totalt och det stressen i hennes liv trasat sönder, byggde yogan upp igen bit för bit. Idag driver Karin Yogasoulmate och är både utbildad Hatha- och yin yogainstruktör samt certifierad coach. Lär dig hantera vardagsstressen. Karin fann yogan när hon själv var utbränd – nu brinner hon för att lära andra människor att hantera stress.

Bubbelprovning med Mia Skoog, Enjoy&Taste

Jag som driver Enjoy & Taste heter Mia (Maria Skoog) och är utbildad sommelier vid Vinkällan, Nordens största utbildningsgivare av sommelier.

Vin är min passion och största intresse! Jag älskar att upptäcka hur smaker hos mat och vin möts och höjer varandra. Jag har rest och besökt vingårdar så länge jag kan minnas. Som sommelier får jag ofta möjligheten att komma bakom kulisserna, vilket är helt oslagbart då man får lära sig så mycket mer om hur vinmakaren tänker och jobbar för att få till dessa magiska smaker.

Jag delar gärna med mig av dessa kunskaper till er!

Annika Fridell

Annika är ekonomichef på Knistad Herrgård och även vår egen yogainstruktör.

Att få gå till sitt arbete och varje dag känna stolthet och glädje är en ynnest. Det är verkligen så det känns att vara en del av Knistad med dess fantastiska miljö, mina kollegor och alla våra gäster. Att dessutom få möjligheten att kombinera min roll som ekonomichef med att förmedla yoga är faktiskt en dröm som går i uppfyllelse.

Precis som Knistad vill skapa oförglömliga upplevelser och njutbara stunder för våra gäster är det en av drivkrafterna till att jag ville fördjupa min kunskap inom yoga 2018 och jag håller idag yogakurser i mitt företag Yoga for Joy.

För mig är yogan just det – livsglädje. Den hjälper dig att landa i nuet och hitta balans och harmoni. Att förstå vikten av att lyssna på din kropp, ta vara på dagen, ta hand om dig själv och NJUTA av livet.

Och jag kan inte tänka mig en bättre plats att göra det på än Knistad !