Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Gammaldags julbord

Knistad herrgård bjuder på en lantlig idyll som gjord för julen. Med restaurangens nya inredning är upplevelsen komplett.

Avnjut de klassiska julrätterna på ett traditionellt julbord som givetvis serveras på ett säkert sätt enligt rekommendationer. Alla upptänkliga godsaker serveras i kombination med julens drycker och snaps så klart.

Vi anpassar oss efter rådande tider
Vid ankomst blir ni direkt placerade vid ert bord där de kalla rätterna väntar på läckra uppläggningsfat för er att avnjuta. Enligt riktlinjerna sitter ni max 8 personer från samma sällskap vid gemensamt bord. Vi kommer allteftersom att välkomna varje sällskap till den varma buffén, som är tydligt markerad med fållor och tillgång till handsprit och plasthandske. Efter att varje sällskap tagit för sig av maten byter vi fatbesticken.

Serveringspersonalen ser till att det inte blir för trångt i våra utrymmen. Då ni fått ert bord kan ni i lugn och ro njuta av den goda julmaten – ni har tillgång till ert bord hela öppettiden.

Gammaldags julbord i herrgården serveras onsdag-lördag från och med 27 november till och med 19 december.

Pris 495 – 650 kr per person

Paket med övernattning, del dubbelrum med frukost 1095 – 1250 kr per person

Enkelrumstillägg 300 kr per rum/natt

Passa på att spela vintergolf

Välkommen till Knistads golfbana vintertid. Vi erbjuder en 9 hålsrunda från hål 10-18.

Starta med kaffe och macka i herrgården innan ni ger er ut på banan. Vintergreenerna har större hål än vanligt så varför inte ta en stänkare när du ändå är på plats. När ni chippat i den sista bollen är ni tillbaka vid herrgården och här står grillen varm. Det finns korv och godsaker att förse sig med så varsågod att grilla och ha det trevligt runt grillen.

PRIS: 495;- PER PERSON

Kaffe och macka, vintergolf med efterföljande utegrill
Du kan spela hur många varv du vill, ingen tidsbokning.

Vintergolf och garv