RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Tävlingar

Här kan du läsa om alla våra golftävlingar på Knistad Herrgård.

För mer info och anmälan till tävlingar, kontakta Knistad Herrgård eller läs mer på golf.se.
Påskgolfen 11 april
Påskgolfen spelas på påskafton. Tävlingen spelas en 2-manna greensome med shotgunstart klockan 10.00 och avslutas med prisutdelning.
Gökottegolfen 1a maj
Klassiska gökottegolfen är tillbaka med lite tidigare start, spelas 2-manna greensome 18 hål och avslutas med gemensam lunch.
Barwick Open 2020 – 21a maj
Ljusgårda open vart en succé 2019, och är tillbaka ännu större och ännu bättre till i år med det nya namnet Barwick Open. Bered dig på en kanondag med sponsorer som förser dig med allt du behöver, med bland annat mat, dryck och goodiebags, samtidigt som du spelar en 4-manna scramble. Efter rundan har vi aftergolf innan vi laddar om för en sprakande kväll med middag och underhållning.
Nationaldagens flaggtävling – 6e juni
Hur långt kan du komma innan du måste sätta flaggan i marken? Här gäller det att hålla i slagen så långt det bara går, för när du har gjort ditt SHCP + banans par(72), så är tävlingen slut! Har du kvar slag att bruka efter att du satt den i kopp på hål 18? Då slår du ut igen på hål 1 tills de är slut!
Grand Mix – 13e juni
Mixtävling med 3 tävlingar i 1! Första 6 hålen spelas bästboll, andra 6 spelas greensome och sista 6 spelas foursome. En rolig och varierande tävling! Avslutas med en trevlig middag där den stora vandringspokalen ska delas ut till vinnande paret.
Midsommargolfen – 19e juni
Klassiska midsommargolfen som fortsätter att vara fullbokad långt i förväg! Dagen startar med en shotgunstart klockan 10.00, spelformen är greensome. Efter rundan väntar en härlig aftergolf i midsommarsolen och kvällen bjuder på grillmiddag och underhållning i världsklass!
Race to Espana – 17e juli
En ny tävling gästar oss detta år i form av en 2-manna scramble där ni har chansen att vinna en resa till Spanien där finalen spelas!

Golfveckan v.30

PGA National Bästboll – 22a juli
Bästbollstävling där du kan vinna fina priser från PGA National utanför Malmö, en av Sveriges absolut bästa golfanläggningar.
Sand Golfstore Scramble – 23e juli
4-manna scramble med fina priser från Sand Golfstore.
Golfresan On Tour – 24e juli
2-manna greensome gäller när Golfresan On Tour kommer på besök, alltid med ett fint prisbord fyllt av vistelser på fina banor runtom i Sverige, men också en utlandsvistelse som kan bli din!
Knistad 30 år! – 25e juli
Som avslutning på golfveckan firar vi att Knistad fyller 30år som anläggning 2020. Vi tar er tillbaka genom Knistads historia och avslutar med en härlig kväll tillsammans med några gamla ansikten. Tävlingen spelas som en Irish Greensome under dagen.
——————————————————————————————————
Herrgårdsgolfen – 6-7 augusti
En 2-dagars tävling där vi startar dag 1 med bästboll klockan 11.00. I halvtid har vi en härlig kväll med middag och underhållning i världsklass. Dag 2 är det dags för greensome klockan 09.00 och avrundas med prisutdelning.
Klubbmästerskapen – 14-16 augusti
Klubbmästerskapen för våra medlemmar. Spelas i åldersklasser under fredagen och lördagen för att sedan under söndagen avgöra vem som är bästa herr och dam på klubben.
Lady Masters – 19e september
Avslutning för damgolfen, med 18 håls spel fyllt av roliga sidotävlingar, och avrundas med en middag på kvällen.


Vill du veta mer om våra Tävlingar?


Info

Allämnt om tävling på Knistad

  • Anmälan till tävling sker via Min Golf på GIT (utom där annat anges).
  • Är du gäst så kostar tävlingsgreenfee 200kr på alla våra tävlingar.
  • Frågor om tävlingar? Maila oss på info@knistad.se

Övrigt

  • Uppställningsplats för Husvagn/Husbil finns.
  • Golfutrustning finns att hyra
  • Golfbil finns att hyra