RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Bo på Knistad Herrgård

På Knistad Herrgård har du alltid möjlighet att få en avkopplande och rofylld hotellvistelse oavsett om du besöker oss som konferens- eller weekendgäst.

Vårt hotellkoncept är format kring det spännande mötet mellan dåtid och nutid. Rummen i våra flyglar, som alla har sin egen unika historia, speglar olika epoker av herrgårdens 700-åriga livstid. Från Villa Ekeblad, där viktorianska detaljer ger en känsla av stil och klass, till Villa Hammarhjelm med sin ljusa och mysiga atmosfär. Byggnaden Magasinets tegel är tillverkat på gården. Utöver den klassiska fernissan är alla rum utrustade med modern teknik och komfort.
Laddnings-stationer för el-bil finns på området.

NjUt & Vandra

Vill du komma ut och vandra i naturen men slippa stormkök och kalla tält? Då har du kommit rätt! Knistad herrgård ligger optimalt placerad mitt i grönskan på västgötska landsbygden.


prev
next

Lantmys på Herrgård

Kom ut i det gröna och njut av sommaren i en lantlig miljö. På Knistad har vi allt detta precis utanför, i en bekväm inramning.

Lyx på landet

Välkommen hem till vår härliga och lantliga miljö. Här har ni möjligheten att få njuta av livets godheter i form utav mat och dryck och god services. Låt oss skämma bort er!

Matlagningspaket

Vill ni tillaga god mat tillsammans med en av våra kockar i vårt mysiga gäst-kök? Detta är ett perfekt paket för er som vill göra något kul och annorlunda ihop.


Vill du veta mer om att bo på Knistad?


Info

7 snabba

  • 68 dubbelrum
  • 8 enkelrum
  • 4 sviter
  • 165 bäddar
  • Helt rökfria lokaler och rum
  • Trådlöst internet
  • Laddning för elbil finns
Betalmedel

Vi är kontantfria från och med 1/1 2020. Vi accepterar kort och swish som betalmedel.

Naturen som granne

Som hotellgäst på Knistad Herrgård har du naturen runt hörnet. I området finns både löpslingor och vandringsleder, och vi lånar gärna ut cykel till den som hellre vill uppleva landskapet från sadeln.

Konferensservice

Vi erbjuder transport mellan Skövde Resecentrum och Knistad Herrgård med vår egen shuttle-bil som har plats för 6 personer. Boka den i receptionen eller ring 0500-49 90 00.