RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Allt på samma plats

Vår egen prov- och skjutbana ligger på området, vilket innebär att du slipper tidsödande transporter inför skjutövningarna.

Du anländer på torsdag kväll och checkar in på vårt hotell. Middagarna och luncherna som serveras är tillredda av passionerade kockar och med lokala, närodlade råvaror. Utanför knuten övar ni skjutning och intill hotellet ligger provbanan. Alla moment under vår intensivkurs sker på anläggningen. Över 200 personer tar jägarexamen på Knistad Herrgård varje år. Vi erbjuder förmodligen Sveriges bästa jägarexamen. Betyget från våra elever är 4,8 på en 5 gradig skala. Vi är helt unika med en egen skjutbana 150 meter från boendet vilket gör att man i lugn och ro kan öva på sitt skytte till man är klar för att skjuta upp.

Nyhet! Möjlighet att dela upp betalningen för jägarexamen!

Vill du få hjälp med att dela upp betalning på jägarexamen så hjälper vi gärna till med det. Dela upp betalningen på 3, 6 eller 12 månader


Intresseanmälan


Info
  • Examen på tre dagar
  • Samtliga prov ingår
  • Alla kursmoment sker på samma plats
  • Erfarna kursledare och examinatorer
  • Bo på Knistad Herrgård

Vill du få hjälp med att dela upp betalning på jägarexamen så hjälper vi gärna till med det. Dela upp betalningen på 3, 6 eller 12 månader.

Betalmedel på plats

Vi är kontantfria från och med 1/1 2020. Vi accepterar kort och swish som betalmedel.