Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Julen på Knistad serverar något för alla

Knistad Herrgård är som gjord för jul och julbord. Den lantliga och rofyllda platsen ger den helt rätta julatmosfären. I herrgården serverar vi i år klassiskt julbord på Steffos vis, ett dignande julbord förstärkt med Steffos favoriter och egenskjutna vilt. För er som längtar efter att sjunga och skråla till julbordet så vankas en riktig show i vår lokal Smedjan. Lasse Holm har med sin goda vän och sångfågel Johanna Beijbom på scenen. Tillsammans delar de med sig av Lasses låtskatt ackompanjerade av Michael Bäck Band. Vi lovar att det blir svårt att sitta still!
Vi serverar även jullunch, adventsfrukost och familjejulbord.

JULBORD OCH SHOW MED LASSE HOLM

Vid några unika tillfällen serveras showjulbord med Lasse Holm. Vi får ta del av hans låtskatt tillsammans med sångerskan Johanna Beijbom.

Fira jul på herrgård

Kom till oss och fira en traditionell lantlig jul i herrgårdsmiljö. Låt oss sköta allt julstök inför och under helgen så ni kan koppla av, umgås och njuta.

Klassiskt julbord på Steffos vis

Herrgården är som skapt för jul och julbord. Vårt klassiska julbord i herrgården toppas av Steffos egna favoriter blandat med vilt skjutet av Steffo och Patron själva.

Fira nyår med oss!

Fira nyårsafton i lantlig lyx med bubblor i glaset och en riktigt festmiddag. Välj endast middag eller att vakna upp i lugn och ro och starta det nya året med en generös herrgårdsfrukost.

Familjejulbord

Lördagar och söndagarna serverar vi vårt familjejulbord i herrgården. Dessa julbord serveras på en lite mer barnvänlig tid.

Jullunch

Välkommen till vår jullunch bestående av de bästa delarna från julbordet på en smakfull buffé.

Adventsfrukost

Serveras alla advent-helger, Härlig frukostbuffé toppad med gröt och skinkmacka.

Julfrukost

Bjud ut kollegorna på en Julfrukost i härligt miljö. Vi serverar tomtegröt och skinkmacka så klart.