RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Konferenslokaler

Vi har totalt tio konferenslokaler i olika storlekar och layout som alla håller högsta klass. Det finns även gott om grupprum vid behov.

Genom åren har vi fått ta emot flera utmärkelser för vår konferensanläggning. Vi vet hur viktigt det är med fungerande teknik. Hos oss håller all rekvisita, alla kablar och alla övriga tekniska detaljer högsta kvalitet. Vårt största konferensrum Smedjan blev klart under 2015 och rymmer 300 personer.

2015 bytte vi ut alla våra konferensmöbler samt renoverade två av våra lokaler totalt. Vi har nu ett bra varierat utbud från så kallat ”kreativa” lokaler med stora White board-ytor och runda bord till klassiskt styrelserum samt större lokaler med möblemang som är lätta att ändra om efter era egna förutsättningar.

Föredrar ni sittning av mer avslappnat slag kan ni  söka upp en mysig sittgrupp någonstans i herrgården eller utnyttja herrgårdens salonger. Varför inte avnjuta de vackra omgivningarna och ta en walk an talk. Låna en filt i receptionen och slå er ner i det gröna eller ta med grupparbetet till vår vedeldade bastu, karbad eller gymmet. Stillheten och lugnet runt Knistad är den bästa tankesmedjan.


Boka konferens i våra lokaler