Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lediga tjänster

Nu laddar vi inför en fantastisk sommarsäsong

Vi rekryterar nya stjärnor till vårt dreamteam i restaurangen – vill du bli en av oss i sommar?

Bli en del av ett sprudlande restaurangteam som jobbar aktivt tillsammans för att utveckla gästintrycken av den kulinariska resan där rätt känsla och stämning vidareförmedlas på ett lättsamt sätt. 

Du brinner för att interagera med våra gäster, har hög professionalitet och får gäster att känna sig som hemma i vår lantliga atmosfär.

Vi tror att du har ett stort intresse för mat och dryck och trivs att arbeta i en rörlig arbetsmiljö som anpassas efter gästens önskemål. Du behöver vara effektiv, har öga för detaljer och kan med lätthet växla tempo och känna ett helhjärtat ansvar för gästens helhetsupplevelse. I teamet arbetar vi väldigt tätt tillsammans. Det är viktigt att du kan samarbeta obehindrat med såväl restaurangchef, hovmästare och annan servicepersonal i herrgården.

Tjänsten omfattar timanställning med startdatum omgående eller efter överenskommelse. Körkort krävs då kommunala förbindelser saknas.

 Stämmer du in på vår beskrivning så sök nu!

ANSÖK TILL;
henrik@knistad.se
0735161505

Kock med erfarenhet och passion för mat och service

Vi behöver tillskott till Knistads fantastiska kök!

Vi söker dig, en positiv, kreativ och kvalitéts medveten kock som vill ge det där lilla extra till alla våra gäster. Vill du vara med och arbeta med oss och skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster och vårt team? Brinner du för att arbeta med unika närproducerade och ekologiska svenska råvaror? Då är du rätt person för oss! Vi samarbetar med flera aktörer i vårt närområde, våra matvänner.

Vi är en tight organisation där vi hjälper och stöttar varandra samt har roligt tillsammans. Glädjen smittar av sig till våra gäster!

Kort om tjänsten:

Du skall bemästra det varma och kalla köket med en unik känsla. Självklart har du praktiska och teoretiska kunskaper av yrket men det viktigaste är att du är hungrig och har ett brinnande intresse för god service och mat.

Som kock ska du vara duktig på att hantera råvaror, smaksäker och noggrann i din matlagning. Du är självgående och ansvarstagande och har en vilja att utvecklas och vara med och utveckla vårt kök. Du ska vara utbildad kock och bör ha minst 2-4 års erfarenhet av kockyrket.

Som person behöver du vara strukturerad och organiserad och kunna hålla flera bollar i luften samtidigt i vår flexibla verksamhet med flera olika gäster i huset samtidigt. Du ska heller inte vara främmande för att ta ledarrollen när det krävs.

Din roll
– Hantera klassisk matlagning men också ha inblick i den nya matvärlden
– Hantera olika typer av arrangemang – större tillställningar, fester, bröllop, matlagningsaktiviteter till a la carte servering
– Hantera 3-7 rätters exklusiva middagar
– Organisera arbetet på ett professionellt sätt i samarbete med Kökschef
– Du gillar när det händer saker och provar gärna nya idéer.
– Arbetstid dagar, kvällar, helger

Lön efter överenskommelse och kollektivavtal.

Känner du att det här lockar och att du vill bli en del av vår Knistad-familj?

Maila din personliga ansökan med CV till sofia@knistad.se