Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lediga tjänster

Vi söker ansvarig för golfsatsningen på Knistad Herrgård

Vi vågar påstå att vi redan idag är en av Sveriges trevligaste golfresorter.
Men vi nöjer oss inte med det.
Vi har nämligen goda förutsättningar för att bli den allra bästa, det är också det som är vårt mål och då behöver vi en kompletterande kraft på Herrgården.
Vi kommer aldrig att ansöka om Ryder Cup, vi kommer aldrig att släppa upp ruffarna till en halvmeter, vi kommer heller aldrig att servera gåslever på half way house. Det är inte det som är idén med vår anläggning. Vår 18-hålsbana är välskött och alldeles lagom svår för en resort som Knistad Herrgård, vi har bra övningsområden och väl tilltagen range.
Golfen är viktig för oss.
Våra ägare Steffo Törnquist och Dan ”Patron” Persson är båda hängivna golfare, men de är också hängivna livsnjutare. Därför är det andra värden än enbart bunkerplacering och stimpmätning som gör oss till en så populär golfresort. Det är exempelvis en wedge till första tee från Herrgården, och en halv wedge från 18:e green till baren.
Anläggningen består av det charmiga herrgårdshotellet med 80 rum/165 bäddar, den mycket omtyckta och professionella restaurangen som leds av vår köksmästare Robert Wirdahl och restaurangchef Henrik Fredriksson. Även golfverksamheten ägs av Knistad AB (Steffo och Patron) och sen några år drivs den som en A1 klubb vilket skapar extrem smidighet och flexibilitet.
Vi söker nu en golfansvarig som tycker att golf är roligt.
Den vi söker tycker förstås också att golf är på allvar, en som inte slarvar med detaljer, med kunskap och service, men som ändå tycker att golf först och främst är roligt.
Det är naturligtvis en fördel att ha jobbat med golfresorter och därmed förstå att övernattning på hotellet är en stor del av affären, att gästens/medlemmens helhetsupplevelse är poängen med vistelsen, inte enbart spelet. Du får också gärna ha arrangerat större golftävlingar och ha kunskap om lönsamhet och uppföljning.
Vi söker heller ingen ensamvarg, vi bygger anläggningen som ett team, vi har kul tillsammans, vi respekterar varann och vi lyssnar på varann.
Tjänsten är heltid, du planerar själv din dag och du svarar direkt till ägarna.
Arbetstider bestämmer du själv, bara jobbet blir bra genomfört.
ANSÖK TILL;
dan@knistad.se

ÄR DU EN DEL AV VÅRT SERVERINGSTEAM

Du är en glad lagspelare med ett öga för detaljer och gästens helhetsupplevelse.
Knistad Herrgård är en lantlig njutningsoas strax utanför Skövde – nu söker vi stjärnor till vårt härliga matsalsteam!
Till vårt nylanserade restaurangkoncept söker vi dig som kan välkomna våra gäster i vår hemmiljö och med ett generöst bemötande leverera vår bästa service. Vi är ett glatt gäng med ett bra driv! Av våra medarbetare vill vi se en tidigare erfarenhet från serviceyrket, ett intresse för att möta människor samt att du tycker det är roligt med kvalitativ mat och dryck.
* Körkort krävs.
* Timanställning för enstaka dagar med varierande arbetstid med kvälls- och helgarbete.
* Lön enligt överenskommelse.
Vi har kollektivavtal
ANSÖK TILL;
henrik@knistad.se
0735161505