Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lediga tjänster

Receptionist sökes

Vi söker dig som har passionen för värdskap – att sätta gästen i fokus! Du som söker tjänsten till receptionen är en person som klarar av att hantera många saker samtidigt, och gör det med ett leende på läpparna. Du har några års erfarenhet av hotell, bokning och/eller reception. Har du erfarenhet av golf är det meriterande.

Vi jobbar i bokningssystemet bland annat Spectra sytems och golfsystemet GIT.

Tjänstens omfattning är omkring 75%

Hör av dig till oss!

Välkommen med din ansökan om att bli en del i vårt superteam till!

För frågor om tjänsten kontakta lovisa@knistad.se

Ansökan till annika@knistad.se

En person med det stora värdskapet sökes till vår barmiljö

Till vår nyetablerade och spännande bar söker vi nu dig -en servicegivande nyckelperson som kan leverera ett genuint och personligt gästbemötande. Du som gillar människor och har en passion för gastronomiska upplevelser och drivs av att sälja för att tillgodose gästens individuella behov. Känner du igen dig, läs vidare!

Bli en del av ett sprudlande restaurangteam som jobbar aktivt tillsammans för att utveckla gästintrycken av den kulinariska resan där rätt känsla och stämning vidareförmedlas på ett lättsamt sätt. 

Du brinner för att interagera med våra gäster, har hög professionalitet och får gäster att känna sig som hemma i vår lantliga atmosfär.

Vi tror att du har ett stort intresse för mat och dryck och trivs att arbeta i en rörlig arbetsmiljö som anpassas efter gästens önskemål. Du behöver vara effektiv, har öga för detaljer och kan med lätthet växla tempo och känna ett helhjärtat ansvar för gästens helhetsupplevelse. I teamet arbetar vi väldigt tätt tillsammans. Det är viktigt att du kan samarbeta obehindrat med såväl restaurangchef, hovmästare och annan servicepersonal i herrgården.

Erfarenhet av liknande roll, bartjänst eller servering krävs.

Tjänsten omfattar 50% fastanställning med startdatum omgående eller efter överenskommelse. Körkort krävs då kommunala förbindelser saknas.

 Stämmer du in på vår beskrivning så sök nu!

ANSÖK TILL;
henrik@knistad.se
0735161505