RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Middag

Varje kväll lagar vi en middag anpassad för dagen och med lämpliga viner till. Vi byter meny efter säsong och tillgång på lokala råvaror.

Vi gillar och bryr oss om våra råvaror. Denna kärlek och omtanke till det naturliga försöker vi ständigt spegla genom maten och serveringen.

Vi kan ofta erbjuda egenskjutet vilt från våra jaktmarker
Det finns självklart möjlighet att lägga till eller ta bort rätter. Om så önskas, tala gärna om det för oss så gör vi ett förslag.
Kontakta oss för meny. Reservation för ändringar i meny.

Meny våren 2019

Måndag
Mjukkokt lantägg från moster Susanne med sotad sparris, wasabirom, krasse och friterad lök
Kalvytterfile med friterat kalvbräss, sauterade primörer och ljus sky med dill och brynt smör
Hallonsorbet, passionsfruktspärlor, hallon, riven pistage och lakritsmaräng

Tisdag
Carpaccio på nötrulle, ruccola, tryffelmajonnäs, bovete, riven Almnäs Tegel och portvinskaramell
Torskrygg med råstekt grön sparris, salsa verde, potatispure, ärtskott och ramslök
Chokladterrine med glass på gårdsmjölk, kolasås och chokladbröd

Onsdag
Laxconfit med blomkålsmajonnäs dressing på dill och ärta serveras med ärtskott, ramslök och friterat rågbröd
Svensk biff, creme på lök och tryffel, bakad lök, friterad potatis och smörad dragonsky
Prosecco kokta glasrabarber med cheesecakecreme, råmarinerad rabarber och rostade hasselnötter

Torsdag
Mjukkokt lantägg från moster Susanne med sotad sparris, wasabirom, krasse och friterad lök
Kalvytterfile med friterat kalvbräss, sauterade primörer och ljus sky med dill och brynt smör
Hallonsorbet, passionsfruktspärlor, hallon, riven pistage och lakritsmaräng

Fredag
Carpaccio på nötrulle, ruccola, tryffelmajonnäs, bovete, riven Almnäs Tegel och portvinskaramell
Torskrygg med råstekt grön sparris, salsa verde, potatispure, ärtskott och ramslök
Chokladterrine med glass på gårdsmjölk, kolasås och chokladbröd

Lördag
Laxconfit med blomkålsmajonnäs dressing på dill och ärta serveras med ärtskott, ramslök och friterat rågbröd
Svensk biff, creme på lök och tryffel, bakad lök, friterad potatis och smörad dragonsky
Prosecco kokta glasrabarber med cheesecakecreme, råmarinerad rabarber och rostade hasselnötter

Söndag
Stängt


Vill du boka middag?