Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sommar på Landet

Vi har planerat din semester

Det blir en sommar på landet i år!

Knistad Herrgård ligger strategiskt placerad mitt i Skaraborg, mellan Vänern och Vättern. Här kan du njuta av landsbygden med stil. Runt om oss finns vackra sevärdheter, till exempel våra goda grannars små gårdsbutiker och lantgårdar och en hel del härliga promenadstråk, loppisar, butiker och badplatser. Kom som du är och stanna ett slag, vi har bullat upp med utflyktsmål och smultronställen till dig att avnjuta i allt från vår direkta närhet till mindre bilturer bort.

När du checkat in på Knistad så finns allt du behöver för en lyckad semestervecka. Vi har kartor som pekar ut våra favoritställen och samarbetspartners eller varför inte använda turistbyråns web-app för att finna fler gårdsbutiker? Köp gärna med dig lite godsaker! Vi har förberett kylfack till dig så inget förgås innan du far hem. Låna gärna en cykel och ta en tur på slätten,  givetvis packar vi matsäck om du vill. Passa även på att besök någon av traktens andra goda restauranger eller cafér. Vi har tips att ge dig även för detta.

Hur vill du boka ditt besök hos oss?

Vi har gjort ett färdigt paket för dig som vill boka snabbt och smidigt. Boka då NjUtflykt och få trerätters middag i vår mysiga restaurang och en härlig matsäck till dina rundturer på köpet. När du bokar NjUtflykt får du bättre pris ju fler nätter du stannar.

Boka NjUtflykt här

För dig som önskar välja själv hur dina dagar ser ur rekommenderar vi dynamisk bokning. Börja med att välja ett rum och plocka sedan till de som passar er i form av luncher, middagar, matsäck med mera.

Boka en egen paketering här

Eller ring oss så hjälper vi dig!