Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sommar på Landet

Njut av sommaren på landet. Sevärdheter, goda grannars små gårdsbutiker och härliga promenadstråk, loppisar, butiker och badplatser.

Det blir en sommar på landet i år!

Knistad Herrgård ligger vackert placerad mitt i Skaraborg, mellan Vänern och Vättern. Här kan du njuta av landsbygden med stil. Runt om oss finns vackra sevärdheter, till exempel våra goda grannars små gårdsbutiker och lantgårdar och en hel del härliga promenadstråk, loppisar, butiker och badplatser. Kom som du är och stanna ett slag, vi har bullat upp med utflyktsmål och ger dig våra bästa smultronställen att avnjuta, allt från vår direkta närhet till mindre bilturer.

Se våra kartor

Vi har planerat din semester

När du checkat in på Knistad så finns allt du behöver för en lyckad semestervecka. Vi bjuder på våra bästa  smultronställen, natursköna platser, härliga gårdsbutiker, loppisar och caféer i omgivningen. Dessa hittar du på våra mysiga kartor. Köp gärna med dig lite godsaker från våra lokala producenter! På herrgården har vi förberett kylskåp till dig så inget förgås innan du far hem. Ta en promenad eller en cykeltur på slätten,  givetvis packar vi matsäck om du vill. Badsugen? Bara att välja mellan Vänern, Vättern eller någon mysig sjö här emellan.

Som sommargäst hos oss kan du själv välja hur bortskämd du vill bli.
Boka antingen vårt Njutflyktspaket där vi ser till att du mätt och nöjd hela dagarna eller boka bara boendet och ta dagen lite som den kommer, ät hos oss eller stick iväg till någon av våra utflyktsmål och besök en av våra krogvänner runt i Skaraborg. På semestern måste man få välja själv.

Psst..  vet du vad det bästa är? Ju fler dagar du stannar ju bättre pris får du!

En lantlig matupplevelse

Välkommen till hjärtat av vår lantliga njutningsoas – känn dig som hemma i Vinterträdgården. Med en oslagbar vy över den västgötska nejden presenterar vi måltidsupplevelser med lokal anknytning och den lokala gastronomiska kartan. Med närhet till växtlighet och med en ombonad känsla har vi flera olika matsalar där vi bjuder dig till bords med genuinitet, hemvävt linne och vacker servering.

 

På Herrgården är alltid något På gång

Knistad Herrgård har blivit känt för sina traditioner och årliga event. Vill du ta del av något extra eller kanske undvika för mycket trängsel? Vi dömer ingen! Kika i vår kalender för att få koll på vad vi har På gång.

Är du som vi musikälskare? Då ska du ta en extra titt på 18 juli när vår vän Niklas Strömstedt ger oss en speciell kväll. En sommarspelning ackompanjerad av Marika Willstedt och Sara Niklasson.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Sommar på landet är varmt välkommen att kontakta oss. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan, eller ring 0500 – 49 90 00 så snackar vi direkt 🙂

Upptäck mer på Knistad Herrgård
Golfpaket | Jägarexamen | Bröllop på Herrgård | Konferens