Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Steffos julbord

Steffos julbord blev Året företagsevent 2015 och har varit flitigt efterfrågat sedan dess. Nu är han tillbaka!

Steffos julbord

Välkommen att avnjuta Steffos julbord tillsammans med Steffo. Vid några få utvalda tillfällen finns nu möjlighet att uppleva detta unika julbord.

Knistad har förvandlats till Steffos vardagsrum. Här möter vi Steffo själv för att avnjuta ett julbord i fem akter. Lyssna till Steffos anekdoter och få goda tips inför julförberedelserna.
På julbordet står bara Steffos egna favoriter smaksatta med diverse styrkedroppar. Givetvis inleder vi kvällen med en riktigt god mumma.

Vi anpassar oss efter rådande tider
Vid ankomst blir ni direkt placerade vid ert bord där de kalla rätterna väntar på läckra uppläggningsfat för er att avnjuta. Enligt riktlinjerna sitter ni max 8 personer från samma sällskap vid gemensamt bord. De varma rätterna på julbordet med Steffos specialrätter kommer även dom in och serveras er direkt till bordet som en bordsbuffé, och det hela ackompanjeras såklart av Steffos rekommenderade drycker för den som önskar.

Steffos julbord serveras:
November 27, 28
December 4, 5, 11, 12.

Pris 1095 kr per person.

Pris paket med övernattning. del i dubbelrum och frukost 1695 kr per person.

Enkelrumstillägg 300 kr per rum/natt.

Begränsat antal platser!

Passa på att spela vintergolf

Välkommen till Knistads golfbana vintertid. Vi erbjuder en 9 hålsrunda från hål 10-18.

Starta med kaffe och macka i herrgården innan ni ger er ut på banan. Vintergreenerna har större hål än vanligt så varför inte ta en stänkare när du ändå är på plats. När ni chippat i den sista bollen är ni tillbaka vid herrgården och här står grillen varm. Det finns korv och godsaker att förse sig med så varsågod att grilla och ha det trevligt runt grillen.

PRIS: 495;- PER PERSON

Kaffe och macka, vintergolf med efterföljande utegrill
Du kan spela hur många varv du vill, ingen tidsbokning.

Vintergolf och garv