Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Superstart Classic med Svensk Golf

Superstart Classic landar på Knistad herrgård 26 – 28 september. Kombinera njutning i världsklass med träning tillsammans med några av landets främsta inom golf. Under dessa tre dagar bor ni bekvämt hos oss i direkt anslutning till golfbanan och övningsområdet. Vi servar er med vällagad mat och dryck i herrgården och after golf på terrassen med utsikt över rangen och golfbanan. 

Superstart Classic 26 - 28 september

Superstart är event som speglar Golfskolan som finns i Svensk Golf. Fokus är att ge er golfare bästa möjliga grund att stå på under säsongen och tack vare fantastiska tränare kommer ni alltid att kunna fördjupa er kunskap oavsett vilken nivå ni kliver in med.

Pris och innehåll

Pris 5 995 kr per person i dubbelrum
400 kr per natt i enkelrumstillägg

Fyra lektionspass som behandlar alla delar av spelet
Tre golfrundor
Avslutningstävling (valfritt, annars vanligt spel)
Fria rangebollar
Två nätter med del i dubbelrum
Två frukost
Tre lunch
Två trerätters middag (exkl. dryck)
Tillgång till gym och bastu samt karbad

Marlene Hedblom

Marlene har segrat på Europatouren och spelat på världens alla tourer förutom seniortouren. Så nu är hennes mål att även spela där. Uppvuxen i en golffamilj där hennes bror Peter Hedblom har flera segrar på touren och hennes pappa har tränat många duktiga spelare på världsnivå både på dam och herrsidan. Nu är hon tränare på Fågelbro G&CC och har många års erfarenhet av golfskolor. Marlenes engagemang, erfarenhet och energi kommer att göra dig till en bättre golfare.

Maria Bertilsköld

Maria klev in i golfskolan 2019 och ett riktigt härligt tillskott. Maria har under 10 år arbetat som coach i landslagsverksamheten med huvudansvar för damer och flickor, samt haft olika uppdrag i Svenska Golfförbundet. Främsta coachmeriter: EM-guld 1997, 2000 och 2004, EM-silver 2001, 2002, 2003 och 2005. Hon är även en del av ANNIKA Team och är projektledare för ANNIKA Cup sedan 2007.

Robert Löfqvist

Robert är pro på Ängelholms GK.  Han har jobbat som instruktör i 21 år och jobbar även som coach till tourspelare. Robert har spelat som professionell golfspelare i 11 år på olika tourer, mestadels på den svenska touren och Challenge touren. Roberts filosofi är att med rätt grunder kan alla lära sig att spela golf.  Han försöker arbeta med varje golfare utifrån den egna förutsättningen, vilja och mål. Golf är mycket mer än att svinga en golfklubba. Några andra faktorer som jag tycker har stor betydelse för att spela golf är mental inställning, rörlighet, utrustning men viktigast är att ha kul.

Max Persson

Max Persson är Sveriges mest följda tränare i sociala medier, och driver träningsverksamheten på Sand Golf Club. Max är utbildad inom biomekanik och kroppens funktion vilket han under varje lektion använder som verktyg för att lära ut svingrörelsen. Något som också färgar hans regelbundna medverkan i Svensk Golfs avdelning Toppform, där Max visar läsarna hur kroppen blir din viktigaste tillgång i golfen.