Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Upplev Knistad med alla sinnen

En upplevelse på Knistad är så mycket mer än att bo på hotell. Platsen erbjuder lugn och harmoni ihop med förstklassig service och mat från nejderna.
Hör av dig

Lantmys på herrgård

Kom ut i det krispiga vinterlandskapet. På Knistad har vi vacker natur, små gångstråk och utsiktsplatser precis utanför huset, i en bekväm inramning.

Gå ut på en vinterpicknick tillsammans med din kära och hitta en solglänta inbäddad i snökristaller mitt emellan golfbanan och det vidsträckta västgötska landskapet. Vi förbereder en picknickkorg innehållande allsköns godsaker, filt och termos att dela på när ni hittat den perfekta platsen. Vi tipsar gärna om mysiga smultronställen och platser både för den som vill gå långt eller hålla sig i närheten. Fram på kvällen dukar vi upp till middag inne i herrgården och ni kommer få avnjuta en vällagad trerättersmeny.

Efter en god natts sömn välkomnar vi er till en gedigen herrgårdsfrukost.

Pris: 1395;- per person

Picknick innehållande varm choklad, tilltugg och sötsak.
Trerättersmiddag.
Del i dubbelrum och frukost.

Önskar ni extra sovmorgon och lunch innan ni avreser?
Lägg till sovmorgon och lunch för endast 200 kr per person

Hör av digSå här hanterar vi Corona

Lyx på landet

Här har ni möjligheten att få njuta av livets godheter i form utav mat och dryck och god services. Låt oss skämma bort er!

Unna er något riktigt gott för smaklökar och själen. Låt varandra och det goda livet stå i fokus och skäm bort er i vår rofyllda miljö med god mat och underbara natur. Koppla av och njut!

Ni bor i herrgårdsinspirerade rum med utsikt mot vår välklippta golfbana, små skogsdungar av urskog och slingrande grusvägar. Under eftermiddagen välkomnar vi in i herrgården för en liten vinprovning innan ni får en stunds vila med tillfälle att bada i våra vedeldade karbad eller ta en promenad runt området. Fram på kvällen bjuds femrättersmiddag i herrgårdsrestaurangen. Till maten serveras ett väl avvägt dryckespaket. Låt smakerna förföra er under en långsam middag i trevligt sällskap. Efter maten finns mysiga soffor i salongerna att slå sig ner i för att smälta maten och kanske avrunda med en lite sängfösare.

På morgonen står en generös frukostbuffé uppdukad. Självklart kan frukost på rummet bokas om ni vill avnjuta denna i enskildhet.

Pris: 2200;-

Pris avser per person & natt.
Allt detta ingår:
Enklare vinprovning.
Femrättersmiddag inkl. dryckespaket.
Övernattning del i dubbelrum inkl. frukostbuffé.

Önskar ni extra sovmorgon och lunch innan ni avreser?
Lägg till sovmorgon och lunch för endast 200 kr per person

Enkelrumstillägg 300 kr /person & natt.

Hör av er för bokningSå här hanterar vi Corona

En hel helg på landet

Lämna sta’n och kom ut på landet och stanna hela helgen.

Landa mjukt i en soffa med en fredagsdrink i Steffos vardagsrum eller framför en sprakande kakelugn på andra våning. Låt veckans stress rinna av och låt herrgårdens lugn smitta av sig. Spendera lördagen till kanske ingenting, ta sovmorgon, ta en promenad eller låt morgonkaffet räcka hela förmiddagen medan ni spelar kort eller läser en bok i en mysig salong.

Våra vedeldade karbad är varma under eftermiddagen och lagom tills det kurrar lite i magen igen serveras ni lokala egenrökta charkuterier och ost från Almenäs. Under kvällarna bjuds ni till bords för tre rätters middagar från vår nya a la carte meny och på morgonen står en välsorterad frukostbuffé uppdukad.

Pris: 2500;- per person

Fredag- Drink, trerättersmiddag, del i dubbelrum
Lördag- Frukost, charkuterier från eget rökeri o ost i från Almenäs på eftermiddagen, trerättersmiddag, del i dubbelrum
Söndag- Frukost

Önskar ni extra sovmorgon och lunch innan ni avreser?
Lägg till sovmorgon och lunch för endast 200 kr per person

Enkelrumstillägg 300 kr /person & natt.

Paketet är bokningsbart jan-mar

Jakt och jägarexamen

Knistad herrgård har en helt unik jägarexamen där närheten till allt är oslagbart. Vi har en helt egen skjutbana som endast används för jägarexamen.

Som gäst på Knistad herrgård kan du alltid förvänta dig hög service och god mat. Så även som deltagare i jaktarrangemang och inte minst under vår unika jägarexamen.

Under jägarexamen bor ni på herrgården från torsdag till söndag. I paketet ingår övernattning i hotellet, helpension och utbildning för att fara hem med en komplett jägarexamen. Skytteövning och provtagning görs på vår egna skjutbana ett stenkast från huvudbyggnaden.

Redan jägare? Läs om våra jaktpaket.

Bo på Knistad

Att bo på Knistad handlar om så mycket mer är ett hotellrum och en säng. Det är helheten som gör upplevelsen med maten, omgivningen och servicen.
Hotellets 80 hotellrum ligger utspridda i flyglarna på gården. Du kan välja mellan mysiga krypin för en eller vår stora golfsvit för fyra med utsikt över rangen och vidsträckta fält eller nånting däremellan.

Hälsa, avkoppling och motion

Som boende gäst på Knistad har du inte bara tillgång till vår vackra omgivningar och mysiga promenadstråk utan även vårt gym och olika bastu och vedeldade karbad.

Ta del av våra erbjudanden som passar dig