Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Upplev & bo

Det går förstås utmärkt att läsa en bok i någon av våra salonger, eller ta en tupplur framför brasan. Men det går lika utmärkt att ta jägarexamen, ta en lånecykel och följa vår ”guidekarta” eller ha vinprovning i vår källare…
Undrar du över något? Hör av dig!Köp ett presentkort online

En vistelse på Knistad är så mycket mer än att bo på hotell. Platsen erbjuder lantligt lugn och natur ihop med förstklassig service och mat från nejderna. Den direkta närheten mellan aktiviteter såsom vår egen golfbana, trädgårdsspel, bar och vedbastu ger rätt förutsättningar för våra gäster att välja tempo efter dagsform. Låt Knistad vara din fristad och njutningsplats så länge du önskar.

Välkommen hem till oss!

Jakt och jägarexamen

Knistad Herrgård har en helt unik jägarexamen där närheten till allt är oslagbart. Vi har en helt egen skjutbana som endast används för jägarexamen.

Som gäst kan du alltid förvänta dig hög service och god mat. Så även som deltagare i jaktarrangemang och inte minst under vår unika jägarexamen.

Under jägarexamen bor ni på herrgården från torsdag till söndag. I paketet ingår övernattning i hotellet, helpension och utbildning för att fara hem med en komplett jägarexamen. Skytteövning och provtagning görs på vår egna skjutbana ett stenkast från huvudbyggnaden.

Redan jägare? Läs om våra jaktpaket.

Hur vill du spendera dina dagar hos oss?

Vi har skapat upplevelser för alla smaker.
Vägen till gästens hjärta går genom magen. Vår lantliga restaurang har genomgått en ansiktslyftning det sista året. Matsalen har renoverats och menyerna är nya. Likaså samarbeten med våra matproducerande grannar där vi får de finaste, närodlade råvarorna. Här kan ni avnjuta dagens alla måltider, men vi gör även gärna matsäck till dig som vill ut på upptäcktsfärd nära eller längre bort. Vi har bäddat till dig i en av våra flyglar så känn dig som hemma, även i herrgårdsbyggnaden som välkomnar till en god bok framför brasan eller lyxig drink på terrassen.
Här hittar du upplevelser för dig som vill koppla av, för dig som vill njuta av den utsökta maten i flera rätter, för dig som älskar vin och andra njutningsdrycker, för dig som spelar golf, vill gå på picknick eller vandra. Låt oss ta hand om dig vem du än är.

På gång på Knistad

9 April - Brunch

Lokala ostar, chark, egenrökt vilt, smörgåstårta och vår massa underbara sötsaker av vår egen konditor.... Välkommen att njuta av hemlagad brunch i världsklass på Knistad Herrgården.

14 April - Golfsving och Rödpang

Välkommen till en helg för golfsugna vinälskare, 14-16 april! Träna golf, yoga och smaka av våra bästa viner i en härlig inramning av yoga och skönt herrgårdsliv.

28 april - Fiskelycka med Lyckoskog & Klingberg

Välkommen på en flugfiskehelg tillsammans med Johan Klingberg & Helena Lyckoskog 28-30 april! Johan är en erkänd profil inom flugfisket.

Varva upp eller varva ner

Som gäst på Knistad har du inte bara tillgång till vår vackra omgivningar och mysiga promenadstråk utan även vårt gym, bastu och vedeldade karbad.

Sov över hos oss

Välkommen till ett hotell med hemkänsla. Vi tycker det är helheten som gör upplevelsen med maten, omgivningen och servicen.
Herrgårdens 80 hotellrum ligger utspridda i flyglarna på gården. Du kan välja mellan mysiga krypin för en eller vår stora golfsvit för fyra med utsikt över rangen och vidsträckta fält, eller nånting däremellan.