Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Upplev & bo

Checka in för att ta jägarexamen, låna en cykel för att följa vår ”guidekarta” eller vinprovning i vår vinkällare? Platsen erbjuder lantligt lugn, förstklassig service och mat från nejderna. Låt Knistad vara din fristad och njutningsplats så länge du önskar. Välkommen till oss!

Våra boendepaket - En upplevelse för alla smaker!

Hos oss hittar du upplevelser för dig som vill koppla av, njuta av god mat. För dig som älskar vin och andra njutningsdrycker, vi har både en charmig vinkällare och en stor härliga terrass. För dig som spelar golf i kombination med show eller fantastisk mat. För dig som vill gå på picknick, vandra eller kanske cykla. Ta jägarexamen och fördjupa din kunskaper kring jakt! Låt oss ta hand om dig och din upplevelse.

Hemma hos oss

Välkommen till ett hotell med hemkänsla. Vi tycker det är helheten som gör upplevelsen. Maten, omgivningen och servicen.
Herrgårdens 80 hotellrum ligger utspridda i flyglar på gården. Du kan välja mellan mysiga krypin för en eller vår stora golfsvit för fyra med utsikt över rangen och vidsträckta fält, eller nånting däremellan…

Att checka in och bo hos oss skall vara enkelt och njutbart.

Se vad som händer Knistad Herrgård, stället som nästan aldrig vilar!

Vi har en gedigen eventkalender kring golf, mat, musik & jakt.
Gästspelande golfstjärnor, showpaket med musik och massa spännande för den jaktintresserade.

”Håll koll på kalendern så ni inte missar nå´t!”

Jakt och jägarexamen

Knistad Herrgård har en helt unik jägarexamen där närheten till allt är oslagbart. En närliggande skjutbana ett stenkast från herrgården som endast används för jägarexamen.

Som gäst kan du alltid förvänta dig hög service och god mat. Så även som deltagare i jaktarrangemang och inte minst under vår unika jägarexamen.

Under jägarexamen bor ni på herrgården från torsdag till söndag. I paketet ingår övernattning i hotellet, helpension och utbildning för att fara hem med en komplett jägarexamen. Skytteövning och provtagning görs på närliggande skjutbana ett stenkast från huvudbyggnaden.

Redan jägare? Läs om våra jaktpaket.

Varva upp eller ned? Flås eller djupandning?

Vill du träna eller avnjuta en massage? Vi erbjuder vackra natursköna promenadstråk, cykeltur, vedeldade karbad, gym och mycket mera!