Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bröllop & fest

Funderar ni på att gifta er eller kanske ha en hejdundrandes fest? Vi är erfarna festfixare och vår egen bröllopskoordinator hjälper er med alla detaljer kring er stora dag. Låt oss fira er!

Bröllop på Knistad

Går ni i giftastankar? Hos oss på Knistad herrgård kommer ni att få en oförglömlig dag som skräddarsys efter just er!
Vi planerar och sätter ihop allt så att det ska passa er och era bröllopsgäster. Vi kan hjälpa till med allt från vigsel, menyer, musik och dekoration med mera. Det finns alla möjligheter att anordna det lilla mysiga bröllopet med familjen eller slå på stort och hyra hela herrgården med vigsel i våran vackra trädgård om man så önskar. Varför inte ha ett bröllop i dagarna tre precis som i sagornas värld?
Området erbjuder flera vackra kyrkor om ni önskar ha kyrklig vigsel. Vi har även möjlighet att anordna vigsel i vår trädgård eller i någon av våra fina lokaler.

Vår bröllopskoordinator Sofia hjälper er vidare.

Hör av dig

Fest och högtid

Det finns mycket i livet man kan fira och hos oss har ni alla möjligheter att göra och ha ert livs kanske största fest!

Hos oss kan ni fira allt ifrån jämna födelsedagar där det finns lika mycket olika möjligheter på upplägg som det finns kalas. Vi anordnar även dopkalas, bröllopsdagar, möhippa, svensexa, avtackningar med mera.

Vi har en festpaviljong för större sällskap, den ligger i vår trädgård i anslutning till både terrass och utebar. I herrgårdens andra våning finner man vår anrika festvåning med vackra kristallkronor. Här har många fester hållits genom åren.

Det finns många anledningar att ordna fest. Vad firar ni?

Frågor & svar

Hur många gäster kan ni ta emot?
Ni kan vara allt från tio personer i vår romantiska vinkällare från 1300-talet till 250 personer i vår vackra smedja. Är ni 500 löser vi säkert det också. Varmt välkomna att fråga.

Kan man vigas hos er?
Naturligtvis! Vigsel i våran gröna trädgård är en underbar upplevelse – eller varför inte i något av alla våra vackra hus på herrgården? För det lilla bröllopet är vår vinkällare från 1300-talet ett utmärkt val.

Finns det kyrka i närheten?
Det finns många kyrkor i våran närhet och närmaste kyrka, den gamla vackra Sventorps kyrka ligger endast fem minuter bort från herrgården.

Kan ni hjälpa till att fixa musik/band?
Vi vill och kan hjälpa till med allt.

Fotograf?
Självklart, vi samarbetar med en fantastisk fotograf, MariGW. Se hennes hemsida här. Vi hjälper er gärna att komma i kontakt.

Menyer?
För oss är maten en stor del av upplevelsen. Vår köksmästare Robert Wirdahl är en av Sveriges bästa köksmästare. Vi har en egen konditor, Maxime som skapar magiska desserter. Vi skapar tillsammans er speciella dag och Er meny så att det ska passa just precis Er. Eller ni kanske vill att Steffo skall komponera er bröllopsmiddag?

Hör av dig