Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Hälsa och motion

Träning eller avkoppling? Vi kan erbjuda lite av varje bland annat gym, vedeldade karbad och bastu, och du: låt dagsformen avgöra. Här finns inga krav.

Vedeldad badtunna och bastu

Att i väntan på middagen sjunka ner i ett rykande hett karbad efter en hel dags aktiviteter är en svårslagen upplevelse.

Vår vedeldade bastu som rymmer upp till 25 personer bokas enskilt för ert sällskap eller tillsammans med karbad. Vi har två vedeldade karbad. Vi eldar till er så bastun eller badet är varmt till önskad tid. Karbaden och bastun förbokas.

Besöker du oss en fredag eller lördag bjuder vi på bad och bastu ifall dessa inte är abonnerade.

Hör av dig

Motionera

Området kring Knistad är mycket naturskönt och du får en vacker utsikt vart du än väljer att gå, jogga eller springa.

Varför inte ta en långpromenad i vacker natur och frisk luft till en gruppaktivitet? Ta en walk and talk med kaffet to go eller starta dagen med en löptur.

I receptionen erbjuder vi kartor med våra favoritrundor och reflexvästar.

Gymmet

Som konferens- och hotellgäst har du tillgång till vårt gym. I tillhörande omklädningsrum finns bastu och relax. Gymmet är öppet dygnet runt och ligger så till att här stör du ingen. Träna när du har en paus i dagsschemat eller när som helst.

Cykling

Välkommen in och låna en cykel och se dig om i trakten på egen hand eller tillsammans med gruppen. Glöm inte hjälm.

Landskapet och trakten bjuder på en mängd sevärdheter under alla årstider. I receptionen lånar du en cykel och en cykelhjälm. Vi har även kartor över våra favoritrundor.

Yoga eller gruppträning

Vi hjälper er gärna att hitta ett träningspass som passar gruppen. Allt från yoga till crossfit. Vi har gott om plats både ute och inomhus och har kontakt med flera duktiga gruppledare inom olika områden av träning, yoga kan ni till exempel uppleva tillsammans med vår ekonomichef Annika. Låt oss veta vad och när ni önskar så ordnar vi detta.

Ta del av erbjudanden som passar dig