RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Varmt välkommen till Knistad Herrgård!

Knistad Herrgård har stått i sin prakt i över 300 år. De senaste 30 åren har herrgården fungerat som ett lantligt hotell med egen golfbana, med mängder av fester, bröllop och konferenser.

Nu kommer våren, en av de vackraste årstiderna på Knistad, och det är på våren alla våra golfare kommer tillbaka. Våra medlemmar förstås, våra stamgäster som många har varit här i över 20 år, men inte minst den stora ökningen av golfare som bor över på ”golfpaket” som vi sett de senaste åren. Inom kort öppnar golfbanan och vi har fantastiska storhelger framför oss.

Många i Sverige har och har haft problem att åka iväg på sin planerade utlandsresa. Välkomna hit! Våren är så oslagbart vacker på Knistad och golfbanan ser otroligt fin ut i år. Vintern har varit snäll mot banan. Vi har öppet och vi finns här för Er.

Den senaste tiden har varit utmanande, jag och min delägare Steffo Törnquist har beslutat att vi inte skall driva några ”kampanjer” i syfte att försöka fylla Knistad till bredden. Vi följer myndigheternas rekommendationer och respekterar deras beslut. Vi står bakom våra beslutsfattare och alla människor som kämpar i vården. Vi är rädda om våra medarbetare och gäster. Men vi har lyckan att ha goda möjligheter att följa gällande regler och ändå erbjuda njutning och kvalitet på Knistad. Vi har stora utrymmen vilket gör att vi enkelt kan hålla rekommendationerna om avstånd etc.

Vid fint väder serverar vi våra måltider utomhus i en härlig svensk lantlig vårmiljö. Här finns alla möjligheter till energigivande promenader i frisk luft och vackra omgivningar. Kika gärna på våra olika ”paket”, och middags- och lunch tips som vi erbjuder.

Varmt välkomna till en vacker vår på Knistad!

Dan Persson
VD och delägare


Har du frågor om något, hör av dig! Vi finns här för er.