Jägarexamen och jakt med Knistad Herrgård

Knistad Herrgård har en helt unik jägarexamen, närheten till allt är oslagbart. Vi har en helt egen skjutbana som endast används för jägarexamen. Det gör att man får mycket tid och kan under avslappnade former övningsskjuta. Det ihop med att det endast är 200-300 meter från skjutbanan till kurslokalerna. För Service och mat får Knistad Herrgård 4,5 av 5 av gästerna, så sammantaget kan vi skryta med en av Sveriges bästa intensivkurser i jägarexamen.

prev
next

Jägarexamen på Knistad?


Info

Jaktsäsongen 2017/2018

Vi har haft en jaktsäsong 2016/2017 som vi inte var helt nöjda med. Helhetsupplevelsen är fortsatt det viktigaste men vi vill också att våra gäster skall få se vilt och kunna komma till skottchans. Därför har vi valt att i år säga upp vår egna mark, ha färre jakter och hyra in oss på marker som vi själva anser vara några riktiga smultronställen. Fortsatt sätter vi siktet på fantastiskt hundarbete och jaktupplevelser varvat med oförglömliga middagar. Många har fått nya vänner för livet och har skapat sig gemensamma minnen.

Säsongen startar i år med bockjakt den 16 Augusti som tyvärr redan är fullbokad.

I år har vi också stora möjligheter att vara flexibla med datum, så är ni ett gäng som vill jag ett visst datum, ta gärna kontakt med oss och gör en förfrågan.

 

Skynda Er att boka på: dan@knistad.se

Totalupplevelse

På Knistad Herrgård jakter är det totalupplevelsen i fokus, vår förhoppning är att du under din jaktweekend skall känna Dig som att du sitter med dina vänner i Ditt jaktlag. Vi har relativt låga priser och möjligheten att skjuta sitt drömvilt finns utan att det kostar skjortan. Detta är möjligt genom att vi säljer all jakt ihop med övernattning samt att allt vilt vi skjuter serveras senare i vår restaurang.

Vi har idag företag som skrivit ramavtal med oss, där de kombinerar jakt och kundmöten. Vi tror att här är Knistad Herrgård en av Sveriges absolut bästa alternativ. Hör av Dig om en jaktweekend är intressant för ditt företag.