Jaktweekend och jägarexamen med totalupplevelse

Vi vill att jakt ska vara något mer än bara en trevlig dag i skogen. Att jaga hos oss är och ska vara en totalupplevelse.

Från de knakande grenarna under fötterna, till det ljumma morgonljuset och doften av löv och skog. Väntan och förväntan, där minsta ljud från vegetationen kan vara ditt drömbyte.
Ögonblick som dessa skapar minnen för livet och ställer höga krav på den övriga inramningen. Det är därför vi låter en av våra kockar åka ut och laga lunch på plats, och ser till att badtunnan och bastun är ordentligt uppvärmda när du och ditt sällskap kommer tillbaka.

prev
next

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, boolean given in /data/sites/knistad/public_html/wp-content/themes/knistad2016/templates/content-page-2.php on line 356

Jägarexamen på Knistad?


Info

Jaktsäsongen 2016/2017

Vi har haft en fantastisk jaktsäsong 2015/2016. Alla jakter har varit i princip fullbokade. Fantastiskt hundarbete och jaktupplevelser har varvats med oförglömliga middagar. Många har fått nya vänner för livet och har skapat sig gemensamma minnen.

Vi har haft gott om älg, grågås i mängder, mycket vildsvin, bra med rådjur och äntligen börjar vi få tillbaka kronhjorten i markerna.

Säsongen startar redan i Maj med grågåsjakt. Markerna ligger precis vid hornborgarsjön, när det är som mest gäss i sjön är det över 23000 gäss.

 

Skynda Er att boka på: dan@knistad.se

Totalupplevelse

På Knistad Herrgård jakter är det totalupplevelsen i fokus, vår förhoppning är att du under din jaktweekend skall känna Dig som att du sitter med dina vänner i Ditt jaktlag. Vi har relativt låga priser och möjligheten att skjuta sitt drömvilt finns utan att det kostar skjortan. Detta är möjligt genom att vi säljer all jakt ihop med övernattning samt att allt vilt vi skjuter serveras senare i vår restaurang. 2014 och 2015 var år då vi satsade mycket på viltvård och lärde känna våra marker på Stora Bjurum närmare. Vi känner stor förhoppning till att kunna erbjuda välplanerade och trevliga jaktupplevelser 2016.

Vi har idag företag som skrivit ramavtal med oss, där de kombinerar jakt och kundmöten. Vi tror att här är Knistad Herrgård en av Sveriges absolut bästa alternativ. Hör av Dig om en jaktweekend är intressant för ditt företag.