Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ge era löften i en storslagen kyrka

Drömmer ni om att säga era löften i en vacker kyrka? Vid Knistad Herrgård, och i Skövde finns de mest vackra kyrkorna för ert stora ögonblick.

Boka kyrkan till ert bröllop

Med en mångfald av kyrkor att välja mellan, från de pittoreska och intima till de storslagna och majestätiska, kan ni hitta den perfekta platsen för er ceremoni. Bland annat den historiska Sventorps kyrka, bara en kort bilresa från vår herrgård, till de charmiga kyrkorna i stadens centrum – varje kyrka har sin egen unika charm och karaktär som kommer att ge ert bröllop klassisk känsla och elegans.

Vår dedikerade personal finns här för att hjälpa er genom hela planeringsprocessen och kan tillhandahålla allt ni behöver för att boka er drömkyrka för ert bröllop på vår herrgård. Vi står redo för att börja planera er oförglömliga bröllopsceremoni i en av Skövdes vackraste kyrkor.

Utforska Skövdes vackraste kyrkor.

Sankta Helena kyrka

En vacker kyrka som ligger mitt i Skövde centrum. På utsidan en vacker katedral med gamla anor, på insidan en överraskande ung kyrka. Du hittar den endast 15 min bort från Herrgården.

Sventorps kyrka

Vacker interiör och en charmig utsida. Sventorps kyrka hittar du endast 7 minuter från herrgråden.

Forsby Kyrka

En gammal kyrka, enligt en inskription i kyrkans korputs blev den invigd 1135, om uppgiften är riktig gör det kyrkan till Sveriges äldsta daterade kyrka. Forsby Kyrka är intressant, inte bara för sin ålder, utan även för att den står direkt ovanpå en storhög från järnåldern. Perfekt för er som vill ha närhet till herrgården efter vigseln, då det endast tar 9 minuter mellan kyrkan och herrgården.

Fler kyrkor till ert bröllop

Svenska kyrkan i Skövde

En klassisk kyrka med en lika vacker utsida som insida. Perfekt för er som vill ha sin vigsel i Svenska kyrkan, i närhet till bröllopsfesten på Knistad Herrgård. Du hittar kyrkan endast 16 minuter från herrgården.

Säters kyrka

En vacker relativt liten kyrka från tidig medeltid, ca 1100). Inte nog med sin charmiga utsida har kyrkan även en vacker interiör. Från Säters kyrka till herrgården tar du dig på endast 13 minuter.

Sankt Matteus Kyrka

En vandringskyrka av så kallas Törebodatyp vilket ger kyrkan ett speciellt utseende med kvadratisk planlösning och sammanhängande fönsterrader. Taket bärs nämligen upp av limträbalkar. Sankt Matteus Kyrka hittar du endast 9 minuter från herrgården.

Bröllop