RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Erbjudanden

Kräftgolfen

Välkomna ”hem” till Steffo och Patron på Kräftgolf den 29 Augusti 2020.

Lantmys på Herrgård

Kom ut i det gröna och njut av sommaren i en lantlig miljö. På Knistad har vi allt detta precis utanför, i en bekväm inramning.

Golfpaket i anrik herrgårdsmiljö

Golf är en självklarhet på Knistad. Ni bor i princip på golfbanan då hål ett är precis runt knuten på herrgården.

Köp hem Steffos Helgmeny

Vill du käka och bjuda på den godaste maten du kan tänka dig till helgen och samtidigt ta åt dig äran att det är du som lagar till det?

NjUt & Vandra

Vill du komma ut och vandra i naturen men slippa stormkök och kalla tält? Då har du kommit rätt! Knistad herrgård ligger optimalt placerad mitt i grönskan på västgötska landsbygden.

Ta grönt kort på en helg!

På Knistad blir du golfare över en helg! Bor förstklassigt precis vid banan och äter i herrgårdens välrenommerade restaurang.

Lyx på landet

Välkommen hem till vår härliga och lantliga miljö. Här har ni möjligheten att få njuta av livets godheter i form utav mat och dryck och god services. Låt oss skämma bort er!

Mitt i naturen, konferens med NjUtsikt

Knistad Herrgård ligger inbäddad i grönskande slättlandskap. Här kan ni ta en walk and talk och uppleva stillhet och rofylld utsikt som inspirerar till nya tankebanor.

Konferens med Guldkant

Önskar ni en konferens med extra lyx? Då ska ni boka paketet med guldkant innehållande vinprovning och 5 rätters meny.

Aktiva mötet, stärk lagandan

I direkt anslutning till herrgården finner ni möjligheter inte många har. Vår egen golfbana, Göstas loge och andra aktiviteter ger tillfälle att jobba på sammanhållningen.

Möte med matlagning

"Dom bästa samtalen äger rum i köket". När ni bokar möte och matlagning får ni göra er egen lunch eller middag tillsammans med en av våra kockar.

Avsmakningsmeny i Bacchus Gourmet

Bacchus Gourmet passa utmärkt för den intimare middagen, avtackning eller fest för mindre sällskap.

Dagkonferens

Att mötas utanför kontoret kan spara både tid och pengar! Mötet blir effektivare och lokalerna är utrustade med allt ni kan behöva.

Matlagningspaket

Vill ni tillaga god mat tillsammans med en av våra kockar i vårt mysiga gäst-kök? Detta är ett perfekt paket för er som vill göra något kul och annorlunda ihop.

Mågott Möte

Njut av Knistad i hälsans tecken. Låt mötet bli ett tillfälle att ta hand om varandra inifrån och ut i harmonisk miljö utanför stadens brus.