Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

På Knistad älskar vi golf!

Vi garvar alltid. Vi har fina greener. En lantlig 1700-tals miljö och vackra byggnader. Här kan du ta en burgare, en bärs eller en god drink på vår terrass med utsikt över golfbanan. Vår golfbana ligger precis runt hörnet från herrgårdens huvudbyggnad inbäddad i natursköna omgivningar. Det är faktiskt så att du ser golfbanan från herrgårdens alla 80 rum – ett riktigt golfparadis.
GolfpaketGolftävlingar och golfeventKontakta oss

Golfpaket på Knistad Herrgård

En vistelse hos oss erbjuder en komplett upplevelse med rolig golf, god mat från närområdet och enastående service. Paketet inkluderar greenfee, en trerättersmiddag, del i dubbelrum och frukost. Välj att boka en golfweekend eller kom en vardag, en eller flera nätter – valet är ditt. Boka din golfresa redan idag!

Pris från 1 595 kr per person

Sköna söndag 19 maj – 23 september!

Varför åka hem söndag när man kan förlänga helgen, njuta lite extra och spela ännu en runda golf.
19 maj – 23 september kan du boka ett paket för pangpriset 1 495kr per person. Golfa i lugn och ro och landa in till en skön söndagsmiddag i vår lantliga restaurang.

Erbjudandet gäller söndag – måndag i mån av plats.

Ett axplock av tävlingar och evenemang 2024

Golfveckan. Ny vecka i år v.29!

Med uppgraderat program och nya tävlingar blir det en vecka full av glädje och minnesvärda ögonblick. Anmäl dig nu för ett fantastiskt golfäventyr!

The Battle of Knistad 20 juli - fåtal platser kvar!

Knistad Herrgårds delägare Steffo Törnquist och hans gode vän Niklas Strömstedt bjuder in till golftävling med tvist den 20 juli.

Bli medlem idag!

Kontakta rasmus@knistad.se eller ring 0500-49 90 00 för att boka ditt medlemskap idag.

 

Kontakta oss

Företagsgolf eller golfevent?

Knistad Herrgård är som gjort för golfevent och företagsgolf. Eftersom att vi har vår alldeles egna golfbana så tar en och samma bokare ansvar för alla delar i arrangemanget. Från rum till restaurang och golf. Vill ni ha banan för er själva? Inga problem, vi hyr ut den till er!

Vi har lång erfarenhet av företagsgolf och events och vet att det är de små detaljerna som avgör hur ett arrangemang upplevs! Vi lämnar inget åt slumpen och när deltagarna kommer är allt noga förberett. Det kanske är därför så många väljer Knistad när det gäller företagsgolf. Vi tar hand om allt du önskar – från två till flera hundra startande. Boka ett komplett golfpaket i mellansverige.

 

Hör av dig

Utveckla din golf - Golfskola och privatlektioner

Utveckla din golf i Knistads Golfskola tillsammans Stefan Jönsson, PGA Professionell och oss på Knistad Herrgård.

SHOP

Hos Knistad Golfshop är du alltid välkommen. Här finns det mesta inom golf men framför allt kunskapen i golf. Hos oss finner du det som behövs för att njuta av din golf och vad det innebär. Vi matchar ihop din nya golfkollektion gällande kläder, utrustning och kunskap. Du kan uppgradera ditt set med att optimera dina vinklar på klubborna, du kan fylla på peg, tillbehör & bollförrådet eller göra en riktig utprovning av skor eller bara komma in säga hej, ta en kaffe och snacka om din golf eller golfrunda.

Här händer det grejer, håll utkik!

Golfbanan

Det är enkelt att hitta bollen och rondtiden på de roligt omväxlande 18 hålen är ofta på under fyra timmar. Banan är välskött och greenerna är jämna. Efter nio hål kommer man till till vårt golfcafé, Hönshuset. Här kan du mötas av härlig grilldoft och vi har fulla rättigheter i Hönshuset. Om vi inte grillar är det endast en pitch från restaurangen i herrgården. Efter 18:e hålet möts du direkt av terrassen och vår utebar, perfekt för after golf.

Golfbanan är alltså som gjord för sällskapsspel och större golfarrangemang. Här trivs spelaren med det lite högre hcp men även spelaren med lägre hcp kan finna utmaning i de ibland knixiga hålen.
Lugnet, den vackra omgivningen och inramningen gör golf med övernattning och middag till en riktig upplevelse. Välkommen till en av de bästa golfbanor i Västra götaland.

Knistad G&CC & Medlemskap

Knistad herrgårds golfupplevelse blev topp 3 i Sverige på mat och service i 2023 års Players first-enkät.
Ett golfmedlemskap på Knistad handlar om så mycket mer än bara golf.

Kontakta rasmus@knistad.se för mer info eller läs nedan!

Steffos budord för en lyckad golf

  • Garva mer, och mest åt dig själv. Golf är för de flesta av oss inte allvarligare än ett fritidsspel – så varför hetsa upp sig? En snittgolfare slår relativt sällan bollen exakt som tänkt, en golfrunda erbjuder därför 70-80-90 möjligheter att bli förbannad, men livet är för kort för det. Garva i stället!
  • Spela match i stället för poängbogey, golfen får då så många fler dimensioner.
  • Ha bra grejer i bagen – golf är svårt nog ändå. Och ha en bra cigarr i mungipan – den hjälper mot upphetsning och nervdaller. En bra cigarr ger perspektiv.