Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Boka golfpaket på Knistad Herrgård!

Vår golfbana ligger precis runt hörnet från herrgårdens huvudbyggnad. Det är faktiskt så att du ser golfbanan från herrgårdens alla 80 rum - ett riktigt golfhotell. Det är enkelt att hitta bollen och rondtiden på de roligt omväxlande 18 hålen är ofta på under fyra timmar. Välkommen att boka ditt golfpaket hos oss idag!

Knistad G&CC & Medlemskap

Knistad herrgårds golfupplevelse blev topp 3 i Sverige på mat och service i 2022 års Players first-enkät. 2023 ligger vi än så länge också i topp!
Ett medlemskap på Knistad handlar om så mycket mer än bara golf. Blir du medlem nu, för 2024, spelar du gratis resterande säsong 2023!

Kontakta rasmus@knistad.se för mer info eller läs nedan!

Golfpaket på Knistad Herrgård

Ett golfpaket hos oss är en komplett upplevelse med rolig golf, god mat från närområdet och enastående service. Grunden i ett golfpaket är en greenfee, en trerättersmiddag, del i dubbelrum och frukost. Boka en golfweekend eller kom en vardag, en eller flera nätter – ni väljer. Boka en golfresa redan idag!

Vi finns nära till hands oavsett vad du behöver. I huvudbyggnadens reception hjälper vi dig med såväl golf- som hotell- och bordsbokning. Vi har även en golfbutik och egen tränare som finns där om du behöver fila på dina färdigheter. Alla måltider avnjuts i den vackra herrgårdsrestaurangen i lantlig stil. De trivsamma rummen ligger i flyglarna i direkt anslutning till huvudbyggnaden, helt enkelt ett golfhotell där du i princip bor på banan. Varför inte koppla av med ett dopp i våra vedeldade karbad eller vedbastun efter golfrundan?

Golfpaket bo på banan? Boka nu!
Pris från 1395 kr per person

På gång på Knistad

Utveckla din golf - Golfskola och privatlektioner

Utveckla din golf i Knistads Golfskola tillsammans Stefan Jönsson, PGA Professionell och oss på Knistad Herrgård.

SHOP

Hos Knistad Golfshop är du alltid välkommen. Här finns det mesta inom golf men framför allt kunskapen i golf. Hos oss finner du det som behövs för att njuta av din golf och vad det innebär. Vi matchar ihop din nya golfkollektion gällande kläder, utrustning och kunskap. Du kan uppgradera ditt set med att optimera dina vinklar på klubborna, du kan fylla på peg, tillbehör & bollförrådet eller göra en riktig utprovning av skor eller bara komma in säga hej, ta en kaffe och snacka om din golf eller golfrunda.

Här händer det grejer, håll utkik!

Golfbanan

Det är enkelt att hitta bollen och rondtiden på de roligt omväxlande 18 hålen är ofta på under fyra timmar. Banan är välskött och greenerna är jämna. Efter nio hål kommer man till till vårt golfcafé, Hönshuset. Här kan du mötas av härlig grilldoft och vi har fulla rättigheter i Hönshuset. Om vi inte grillar är det endast en pitch från restaurangen i herrgården. Efter 18:e hålet möts du direkt av terrassen och vår utebar, perfekt för after golf.

Golfbanan är alltså som gjord för sällskapsspel och större golfarrangemang. Här trivs spelaren med det lite högre hcp men även spelaren med lägre hcp kan finna utmaning i de ibland knixiga hålen.
Lugnet, den vackra omgivningen och inramningen gör golf med övernattning och middag till en riktig upplevelse. Välkommen till en av de bästa golfbanor i Västra götaland.

Företagsgolf eller golfevent?

Knistad herrgård är som gjort för golfevent och företagsgolf. Eftersom att vi har vår alldeles egna golfbana så tar en och samma bokare ansvar för alla delar i arrangemanget. Från rum till restaurang och golf. Vill ni ha banan för er själva? Inga problem, vi hyr ut den till er!

Vi har lång erfarenhet av företagsgolf och events och vet att det är de små detaljerna som avgör hur ett arrangemang upplevs! Vi lämnar inget åt slumpen och när deltagarna kommer är allt noga förberett. Det kanske är därför så många väljer Knistad när det gäller företagsgolf. Vi tar hand om allt du önskar – från två till flera hundra startande. Boka ett komplett golfpaket i mellansverige.

 

Hör av dig

Steffos budord för en lyckad golf

  • Garva mer, och mest åt dig själv. Golf är för de flesta av oss inte allvarligare än ett fritidsspel – så varför hetsa upp sig? En snittgolfare slår relativt sällan bollen exakt som tänkt, en golfrunda erbjuder därför 70-80-90 möjligheter att bli förbannad, men livet är för kort för det. Garva i stället!
  • Spela match i stället för poängbogey, golfen får då så många fler dimensioner.
  • Ha bra grejer i bagen – golf är svårt nog ändå. Och ha en bra cigarr i mungipan – den hjälper mot upphetsning och nervdaller. En bra cigarr ger perspektiv.