Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Golf med allt på ett ställe

Vår golfbana ligger precis runt hörnet från herrgårdens huvudbyggnad. Det är faktiskt så att du ser golfbanan från herrgårdens alla 80 rum. Det är enkelt att hitta bollen och rondtiden på de roligt omväxlande 18 hålen är ofta på under fyra timmar.
ErbjudandenKontakta oss

Golfpaket på Knistad

Ett golfpaket hos oss är en komplett upplevelse med rolig golf, god mat från närområdet och enastående service. Grunden i ett golfpaket är en greenfee, en trerättersmiddag, del i dubbelrum och frukost. Kom vardag eller helg, en eller flera nätter – ni väljer!

Allt service utgår från herrgårdens reception för såväl golf som hotell och bordsbokning. Alla måltider avnjuts i den vackra herrgårdsrestaurangen i lantlig stil. De trivsamma rummen ligger i flyglarna i direkt anslutning till huvudbyggnaden. Varför inte koppla av med ett dopp i våra vedeldade karbad eller vedbastun efter golfrundan?

Pris från 1595 kr per person

Kontakta oss för att boka

På gång på Knistad

Midsommargolfen

Spela midsommargolfen och fira traditionell midsommar med oss. Knistads äldsta och mest populära tradition.

Påskgolfen

Välkommen att delta i den ärofyllda Påskgolfen. En helhelg med tävling, påskmat och firande i lantlig herrgårdsmiljö.

Golfsving och Rödpang

Välkommen till en helg för golfsugan vinälskare, 1-3 april! Träna golf med Marlene Hedblom och smaka av våra bästa viner i en härlig inramning av yoga och skönt herrgårdsliv.

Golfbanan

Det är enkelt att hitta bollen och rondtiden på de roligt omväxlande 18 hålen är ofta på under fyra timmar. Banan är välskött och greenerna är jämna. Efter nio hål kommer man till till vårt golfcafé, Hönshuset. Här kan du mötas av härlig grilldoft och vi har fulla rättigheter i Hönshuset. Om vi inte grillar är det endast en pitch från restaurangen i herrgården. Efter 18:e hålet möts du direkt av terrassen och vår utebar, perfekt för after golf.

Golfbanan är alltså som gjord för sällskapsspel och större golfarrangemang. Här trivs spelaren med det lite högre hcp men även spelaren med lägre hcp kan finna utmaning i de ibland knixiga hålen.
Lugnet, den vackra omgivningen och inramningen gör golf med övernattning och middag till en riktig upplevelse.

Företagsgolf eller golfevent?

Knistad herrgård är som gjort för golfevent och företagsgolf. Eftersom att vi har vår alldeles egna golfbana så tar en och samma bokare ansvar för alla delar i arrangemanget. Från rum till restaurang och golf. Vill ni ha banan för er själva? Inga problem, vi hyr ut den till er!

Vi har lång erfarenhet av företagsgolf och events och vet att det är de små detaljerna som avgör hur ett arrangemang upplevs! Vi lämnar inget åt slumpen och när deltagarna kommer är allt noga förberett. Det kanske är därför så många väljer Knistad när det gäller företagsgolf. Vi tar hand om allt du önskar – från två till flera hundra startande.

 

Hör av dig

Lär dig spela golf eller utveckla din golf

Golfskola eller Gröna kortet-kurs.

Putsa upp din golf med i Knistads golfskola, en perfekt kombination av herrgårdsvistelse och kurs med delikata middagar om kvällen. Har du inte grönt kort så har vi även kurser för detta. Välj mellan att checka in i herrgården som du gör i vår golfskola eller att utbilda dig helt utan övernattning.

SHOP OCH TRÄNING

Hos oss finner du LOFT Golfshop, en komplett golfshop med utrustning från de absolut största märkena inom golfvärlden. Här kan du uppgradera dina klubbor, fylla på bollförrådet, snygga till garderoben eller hitta snygga skor för rundan.

Du kan även träna hos vår tränare Stefan Jönsson, som är PGA utbildad och har 30 års erfarenhet av golfträning. Det kan vara en 20min privatlektion innan rundan, eller ett rejält 3-timmarspass med hela gänget dagen innan tävlingen.

Steffos budord för en lyckad golf

  • Garva mer, och mest åt dig själv. Golf är för de flesta av oss inte allvarligare än ett fritidsspel – så varför hetsa upp sig? En snittgolfare slår relativt sällan bollen exakt som tänkt, en golfrunda erbjuder därför 70-80-90 möjligheter att bli förbannad, men livet är för kort för det. Garva i stället!
  • Spela match i stället för poängbogey, golfen får då så många fler dimensioner.
  • Ha bra grejer i bagen – golf är svårt nog ändå. Och ha en bra cigarr i mungipan – den hjälper mot upphetsning och nervdaller. En bra cigarr ger perspektiv.

Knistad G&CC & medlemskap

Vill du veta med och Knistad G&CC och banan, är du eller vill du bli medlem i Knistad G&CC så är du välkommen att klicka dig vidare till vår sida för medlemmar. Här hittar du allt du behöver veta om medlemskap, klubbtävlingar och vår golfbana.