Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Upplev & bo

Checka in för att ta jägarexamen, låna en cykel för att följa vår ”guidekarta” eller vinprovning i vår vinkällare? Platsen erbjuder lantligt lugn, förstklassig service och mat från nejderna. Låt Knistad vara din fristad och njutningsplats så länge du önskar. Välkommen till oss!

Våra boendepaket - En upplevelse för alla smaker!

Hos oss hittar du upplevelser för dig som vill koppla av, njuta av god mat. För dig som älskar vin och andra njutningsdrycker, vi har både en charmig vinkällare och en stor härliga terrass. För dig som spelar golf i kombination med show eller fantastisk mat. För dig som vill gå på picknick, vandra eller kanske cykla. Ta jägarexamen och fördjupa din kunskaper kring jakt! Låt oss ta hand om dig och din upplevelse.

Boka online

Hemma hos oss

Välkommen till ett hotell med hemkänsla. Vi tycker det är helheten som gör upplevelsen. Maten, omgivningen och servicen.
Herrgårdens 80 hotellrum ligger utspridda i flyglar på gården. Du kan välja mellan mysiga krypin för en eller vår stora golfsvit för fyra med utsikt över rangen och vidsträckta fält, eller nånting däremellan…

Att checka in och bo hos oss skall vara enkelt och njutbart.

Se vad som händer Knistad Herrgård, stället som nästan aldrig vilar!

Vi har en gedigen eventkalender kring golf, mat, musik & jakt.
Gästspelande golfstjärnor, showpaket med musik och massa spännande för den jaktintresserade.

”Håll koll på kalendern så ni inte missar nå´t!”

Jakt och jägarexamen

Knistad Herrgård har en helt unik jägarexamen där närheten till allt är oslagbart. En närliggande skjutbana ett stenkast från herrgården som endast används för jägarexamen.

Som gäst kan du alltid förvänta dig hög service och god mat. Så även som deltagare i jaktarrangemang och inte minst under vår unika jägarexamen.

Under jägarexamen bor ni på herrgården från torsdag till söndag. I paketet ingår övernattning i hotellet, helpension och utbildning för att fara hem med en komplett jägarexamen. Skytteövning och provtagning görs på närliggande skjutbana ett stenkast från huvudbyggnaden.

Varva upp eller ned? Flås eller djupandning?

Vill du träna eller avnjuta en naturnära promenad? Vi erbjuder vackra natursköna stråk, cykelvägar, vedeldade karbad, gym och mycket mera!

BRÖLLOP & FESTLIGHETER!

Bröllopet en av de viktigaste festerna i livet, och vi slarvar inte med detaljerna.
Inte för dina fester som studentfesten eller födelsedagskalaset heller. Mat & service gör vi bäst!
Att vi sedan har en herrgårdsmiljö och andra charmiga lokaler, är bara bonus!

 

Bröllop på vår hergård

Vi vet att det är lite tidigt men...

Om du redan nu går i tankarna att boka upp dig på årets godaste familjejulbord eller en trevlig jullunch med kollegorna, släkten eller vännerna – kontakta oss för att säkerställa er plats! Du vet väl också om att du redan nu kan boka vår allas favorit; klassiskt julbord på Steffos vis, stämningshöjaren Julbord med show, eller planera in i kalendern att besöka vår mysiga julmarknad i vinter.

Det må kännas tidigt men faktum är att julen snabbt blir fullbokad. Så sitt inte och chilla allt för länge, utan boka redan nu så att familjen, släkten och kollegorna blir riktigt nöjda i år 😉

Ladda din elbil bekvämt på Knistad Herrgård!

På Knistad Herrgård strävar vi alltid efter att erbjuda våra gäster en njutbar och bekväm upplevelse. När du besöker oss kan du ladda din elbil på det enklaste sättet via appen Wattif Destination och njuta av lantlivet med en modern twist!

Skulle du behöva hjälp eller ha några frågor är du alltid välkommen till oss i receptionen eller kontakta oss, välkommen att ladda din elbil hos oss!