RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Konferens på Knistad

Välkommen till Knistad Herrgård, en plats för lyckade möten. Lätta upp stämningen och gör konferensen roligare med en aktiviteter.

På Knistad Herrgård står ert möte i fokus. Från offert till genomförd konferens följer vi er och gör vårt bästa för att forma vistelsen kring era behov. Vår önskan är att ni får en upplevelse för alla sinnen i en idyllisk miljö och med läckra måltider i vår välrenommerade restaurang.
När dagens möte är avslutat väntar kan hända någon gemensamhetsövning för gruppen. Vi kan erbjuda ett flertal aktiviteter på ämnen som teambuilding, jakt/skytte, golf, matlagning eller provsmakning mm.

I hela Herrgården finns trådlöst höghastighetsinternet och i våra konferenslokaler finns det senaste i av-teknik. Vissa av våra lokaler är inredda i så kallad kreativ-miljö medan andra mer klassiska styrelserum också finns att tillgå. Låt oss veta vad ni önskar för att få bästa förutsättning att lyckas med er konferens.

prev
next

Mågott Möte

Njut av Knistad i hälsans tecken. Låt mötet bli ett tillfälle att ta hand om varandra inifrån och ut i harmonisk miljö utanför stadens brus.

Mitt i naturen, konferens med NjUtsikt

Knistad Herrgård ligger inbäddad i grönskande slättlandskap. Här kan ni ta en walk and talk och uppleva stillhet och rofylld utsikt som inspirerar till nya tankebanor.

Konferens med Guldkant

Önskar ni en konferens med extra lyx? Då ska ni boka paketet med guldkant innehållande vinprovning och 5 rätters meny.

Dagkonferens

Att mötas utanför kontoret kan spara både tid och pengar! Mötet blir effektivare och lokalerna är utrustade med allt ni kan behöva.

Aktiva mötet, stärk lagandan

I direkt anslutning till herrgården finner ni möjligheter inte många har. Vår egen golfbana, Göstas loge och andra aktiviteter ger tillfälle att jobba på sammanhållningen.

Möte med matlagning

"Dom bästa samtalen äger rum i köket". När ni bokar möte och matlagning får ni göra er egen lunch eller middag tillsammans med en av våra kockar.


Vill du veta mer om konferens på Knistad


Info

Kortfakta

  • 10 konferenslokaler
  • Lokaler för gruppen om 2-300 personer
  • Höghastighetsinternet
  • 80 hotellrum, 165 bäddar
  • Hälften av hotellrummen har genomgått en lightrenovering
  • Välrenommerad restaurang

Konferensservice

Vi erbjuder transport mellan Skövde Resecentrum och Knistad Herrgård med våra egna shuttle-bilar. Boka den i receptionen eller ring 0500-49 90 00.

Mötespartner Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Knistad Herrgård är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Knistad  Herrgård äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska Möten – Utvalda konferensanläggningar