Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

En oförglömlig fest, nu lyfter vi taket!

Det finns mycket i livet man kan fira och hos oss har ni alla möjligheter att ha ert livs största, men framför allt roligaste fest! Låt oss ordna festen du sent kommer glömma.
Hör av dig till oss

50 årsfest, dopkalas, svensexa?

Hos oss kan ni fira allt ifrån jämna födelsedagar till dopkalas! Det finns helt enkelt lika mycket olika möjligheter på upplägg som det finns kalas. Vad det än är du vill fira – en speciell födelsedag, dopkalas, bröllopsdagar, avtackningar, möhippa eller den sista natten som ungkarl – we got your back! Vi gör din fest till något utöver det vanliga, oavsett vad du är här för att fira. Möjligheterna på gården är många, vi har mängder av aktiviteter att välja mellan och gården är stor nog att välkomna riktigt många. Vi har skjutbana, golfanläggning, Göstas Loge, gott käk och charmiga vyer. Här finns mycket att göra!

Så låt oss på Knistad ta hand om planeringen, så kan du fokusera på att ha kul och skapa fina minnen tillsammans med vänner och familj. Kom och fira på Knistad Herrgård – det blir en fest på herrgård du sent kommer att glömma!

Festlokaler

Vi har en festpaviljong för större sällskap, den ligger i vår trädgård i anslutning till både terrass och utebar. I herrgårdens andra våning finner man vår anrika festvåning med vackra kristallkronor. Den här fantastiska festvåningen har en historia av roliga fester bakom sig! Här har nämligen många roliga fester hållits genom åren!

Vår festlokal är helt enkelt en charmig herrgård. Det är en 1700-tals miljö. Det är en kombination av perfekt knarrade golv, lantlig atmosfär och lyx på landet. Det är en plats för dans, röj och skoj! Det är en festlokal utöver det vanliga.

Här har du nära till vår egen restaurang med gott käk och bara några meter till baren. Tack vare vårt begåvade köksteam kan vi ta fram läcka festliga rätter, så att ni kan fokusera på att skåla och njuta.

Kontakta oss för att boka din nästa fest

HUR STOR FEST KAN VI HA?

Vi har möjligheter att ordna det lilla, intima och personliga kalaset. Men vi har också möjlighet och erfarenhet att ordna den där stora härliga herrgårdsfesten, för de som vill slå på stort. Ni kan vara allt från tio personer i vår vackra vinkällare från 1300-talet till 250 personer i vår Smedja med stort fönsterparti och scen. Oavsett om ni vill ha en mindre eller större fest finns möjligheten att bo över på herrgården.

Önskar ni hjälp med musik/band? Vi har ett stort kontaktnät internt som gör det möjligt för er att boka in artister så som Patrik Isaksson, Niklas Strömstedt, Lasse Holm… Bara hör av er så kikar vi på vilka möjligheter som finns!

Vill du ha fest på herrgård?

Det finns många anledningar att ordna fest. Vilken är din? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig och styr upp tidernas bästa fest tillsammans, eller kontakta oss direkt på 0500 – 49 90 00 alt. info@knistad.se.

Går ni i giftastankar?

Knistad Herrgård är den perfekta platsen för ett oförglömligt herrgårdsbröllop som skräddarsys efter just era unika önskemål och drömmar. Oavsett om ni föredrar det lilla och intima eller det storslagna herrgårdsbröllopet, är vi här för att förverkliga era drömmar in i minsta detalj. För oss är inga önskemål för stora eller små. Så låt oss tillsammans skapa ert drömbröllop och göra dagen till en minnesvärd upplevelse för er och era gäster.