Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Fira nyår med oss!

Fira nyårsafton i lantlig lyx med bubblor i glaset och en riktigt festmiddag. Välj endast middag eller att vakna upp i lugn och ro och starta det nya året med en generös herrgårdsfrukost.

Fira nyår med oss

Fira nyårsafton i lantlig lyx med bubblor i glaset och en riktigt festmiddag. Vakna upp i lugn och ro och starta det nya året med en riktig herrgårdsfrukost.

Börja festligheterna redan på eftermiddagen hos oss på Knistad herrgård. Ni har möjlighet att checka in redan från kl. 13:00. Vi har våra vedeldade karbad och bastu uppvärmda från klockan 13:00, så glöm inte att ta med badkläder.

Fördrinken serveras till ostron och godsaker. När vi känner oss redo går vi till bords för en festlig fyrarättersmiddag med vinpaket. Live musik framförs av Skaraborgssångerskan och vår kära vän Johanna Beijbom som bland annat kom 3:a i den Danska Melodifestivalen och har stått på otaliga scener runt om i Europa kommer bjuda på härlig livemusik under kvällen.

Efter middagen slår vi klackarna i taket årets sista timmar.

Tolvslaget slaget- Vi skålar tillsammans ute på gården och blickar upp mot himlen och avnjuter fyrverkeriernas färgskiftningar över vackra Knistad herrgård.

Ni bor i dubbelrum i någon av flyglarna och självklart ingår vår generösa herrgårdsfrukost när ni vaknar upp till det nya året.

Pris med övernattning: 2995 kr per person

Inkl. fördrink och ostron, fyrarätters meny med vinpaket, underhållning, bubbel vid tolvslaget  samt övernattning, del i dubbelrum och frukost

Enkelrumstillägg 300 kr per person & natt.

Nyårsmiddag: 1795 kr per person

Fyrarätters meny med vinpaket, underhållning och bubbel vid tolvslaget

Kvällens meny

~Förrätt~
Laxtartar med rökt gräddfil, löjrom, avokado och friterad lök 
~Varmrätt~
Kryddstarkt Hjortytter med tryffelpure, Steffos bourbonlök, portvinssås och fikon 
~Ost~
Almnäs tegel med hjortron och valnötter 
~Dessert~
Chokladsuprise