Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Fira nyår med oss!

Fira nyårsafton i lantlig lyx med bubblor i glaset och en riktigt festmiddag. Vakna upp i lugn och ro och starta det nya året med en riktig herrgårdsfrukost.

Fira nyår med oss

Fira nyårsafton i lantlig lyx med bubblor i glaset och en riktigt festmiddag. Vakna upp i lugn och ro och starta det nya året med en riktig herrgårdsfrukost.

Börja festligheterna redan på eftermiddagen hos oss på Knistad herrgård. Ni har möjlighet att checka in redan från kl. 13:00. Vi har våra vedeldade karbad och bastu uppvärmda från klockan 15:00, så glöm inte att ta med badkläder.

Fördrinken serveras med något gott att tugga på ute på den vackra gårdsplanen framför herrgården. När vi känner oss redo går vi till Smedjan, vår största lokal och här sätter vi oss till bords till en festlig fyrarättersmiddag med vin och musik. Enligt riktlinjerna sitter ni max 8 personer från samma sällskap vid gemensamt bord. Serveringspersonalen ser till att det inte blir för trångt i våra utrymmen. Middagen avrundas vid kl.22.00. Efter middagen serveras kaffe i herrgårdens salonger, här får vi umgås utan alkohol.

Tolvslaget slaget- Ert bubbel finns i minibaren på rummet och ni väljer själva om ni vill skåla där eller kliva ut på gården med blickar upp mot himlen och njuta fyrverkeriernas färgskiftningar över vackra Knistad herrgård.

Ni bor i dubbelrum i en av flyglarna och självklart ingår vår generösa herrgårdsfrukost när ni vaknar upp på nyårsdagen.

Pris: 2495;-

Nyårspaket inkl. fördrink och tilltugg, fyrarätters meny med vinpaket, bubbel till tolvslaget på rummet samt övernattning och frukost

Enkelrumstillägg 300 kr per person & natt.

Nyårsmenyn

Fördrink- Ostron och annat gott
Förrätt- Tonfisk tartar med pepparrot, sesam, champinjon och soja
Varmrätt- Hjortrostbiff med tryffelpure, chipolesky, friterad rotselleri, chili och lardo
Ost- Almnäs tegel med hjortron
Dessert- Chokladsuprise