Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Golfsving och Rödpang

Välkommen till en helg för bara tjejer, 1-2 maj! Träna golf med Marlene Hedblom och smaka av våra bästa viner i en härlig inramning av yoga och skönt herrgårdsliv.

Golfsving och rödpang

Välkommen till en helg som klippt och skuren för tjejgänget. Vi varvar golfträning med Marlene Hedblom med avkopplande yoga, vin och mysigt småprat över middagen. 

Checka in på herrgården, träffa tjejkompisarna som ni saknat under vintern. Kanske är det inte bara vännerna ni saknat utan även golfen. Vad passar bättre än att starta säsongen med träning tillsammans med professionella PGA tränaren Marlene?! Givetvis ges tid till spel på banan i lagom dos, bad i varma karbad och en lyxig vinprovning innan middagen. Vi har jobbat med restriktioner och säkra avstånd i över ett år nu, vi ger er de bästa förutsättningarna att träffas på ett klokt sätt.

Golfsving och rödpang: Pris 2250 kr per person
Allt detta ingår:
Ett träningspass med Marlene Hedblom, 2 yogapass, 2 greenfee, 2 lunch, en vinprovning, en trerätters middag, del i dubbelrum och frukost.

Ankom fredag till Specialpris 995 kr per person
Trerätters middag, del i dubbelrum och frukost

Helgens program

Lördag 1 maj

Kl.8:00 Morgon Yoga
Kl.9:15 Frukostbuffé
Fr kl.10:00 Golf, 9 hål
Kl.12:30 Lunch
Kl.13:30 Träning med Marlene Hedblom
Fr kl.15:00 Karbad och vedbastun är varma
Kl.16:30 Vinprovning
Kl.18:00 Trerätters middag

Söndag 2 maj
Fr. kl.7:00 Frukost
Kl.9:00 Morgonyoga
Kl.10:00 Fika
Fr. kl. 10:30 Golf, 9 hål
Kl. 13:00 Lunch

Med reservation för ändringar.

Marlene Hedblom

Marlene har segrat på Europatouren och spelat på världens alla tourer förutom seniortouren. Så nu är hennes mål att även spela där. Uppvuxen i en golffamilj där hennes bror Peter Hedblom har flera segrar på touren och hennes pappa har tränat många duktiga spelare på världsnivå både på dam och herrsidan. Nu är hon tränare på Fågelbro G&CC och har många års erfarenhet av golfskolor. Marlenes engagemang, erfarenhet och energi kommer att göra dig till en bättre golfare.