Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Herrgårdsgolfen

Nu är det dags att boka in er på vår populära Herrgårdsgolf med 2-dagars golftävling, middag, övernattning och underhållning av Lasse Holm och Johanna Beijbom
Kontakt

Spela årets roligaste partävling på Knistad Herrgård 5-6 augusti.

Torsdagen den 5 augusti startar tävlingen med en kanonstart kl. 11:00 som är en fyrboll-bästbollstävling. Vid 16-tiden är första dagens runda klar och ni kan inta svalkande dryck på terrassen precis bredvid 18:e green. Till kvällen dukar herrgårds skickliga kockar upp för en riktigt festmiddag. Vår schlagervän och tillika hedersmedlem Lasse Holm bjuder underhållning världsklass tillsammans med sångfågeln Johanna Beijbom. Vi skapar en kväll med med god stämning och mycket prat och skratt och säkert en och annan dans.

Klockan 09:30 på Fredagen starar tävlingsdag två, en 2-manna scramble.

Efter avslutad tävling följer prisutdelning på terrassen.

Paket

Herrgårdsgolfen med övernattning: FULLBOKAT
2 tävlingar med fina prisbord
Stor festmiddag med underhållning av Lasse Holm
Övernattning del i dubbelrum och frukostbuffé

Pris 2395 kr per person

Enkelrumstillägg 300 kr /Person & natt

Herrgårdsgolfen utan övernattning: PLATSER FINNS
2 tävlingar med fina prisbord
Stor festmiddag med underhållning av Lasse Holm
Pris 1195 kr per person
För medlem i klubben 995 kr per person

Middag och show: PLATSER FINNS
Stor festmiddag med underhållning av Lasse Holm
Pris 895 kr per person

Kvällens show med Lasse Holm och Johanna Beijbom

I ord och ton berättar Lasse om sina 50 år i den svenska musikens absoluta centrum. Han har haft över 70 låtar på svensktoppen, har vunnit den svenska Melodifestivalen fem gånger med bland andra ”Främling”, ”Eloise” och ”Bra vibrationer”. Med sig på scenen har han Skaraborgssångerskan Johanna Beijbom som bland annat kom 3:a i den Danska Melodifestivalen 2017 och har stått på otaliga scener runt om i Europa. Ackompanjerar gör Michael Bäck Band.

Extranatt

Bor ni långt bort eller bara vill ha en extra sovmorgon kan ni boka till en extranatt onsdag-torsdag för endast 700:-/pers i dubbelrum inkl. frukost.

Enkelrumstillägg 300 kr /Person & natt