Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kräftgolfen

Delta i årets kräftgolf 13 augusti, en rolig dag med golftävling som avrundas med after golf på terrassen och kräftskiva med underhållning.

Starta dagen på banan i vår Kräftgolftävling, en rolig fyrmanna scramble med generöst prisbord. Landa in på terrassen och ta iskall after golf-dryck innan det är dags för kräftskiva och underhållning till sena timmen.

Årets upplaga av kräftgolfen är här! 13 augusti går den av stapeln. Alla förutsättningar för en lyckad dag och kväll finns för den som vill. Tävlingsformen är en fyrmanna scramble och vi välkomnar även bokningar för par, vi ser till att ni blir fyra i bollen och vem vet, kanske finner ni nya vänner under dagen!? Tävlingen startar med shotgun kl.11.00. När rundan är avslutad välkomnas ni upp till terrassen och en after golf med god stämning och dryck så klart. Fram på kvällen gör kräftorna entré och det blir underhållning av våra goda vänner Martin Almgren och Johanna Beijbom till kräftskivan, nubben, prisutdelning och snapsvisor.

Kräftgolfupplevelsen

Välkommen att delta!

Kräftgolfen med övernattning
Golftävling, fyrmanna scramble
Fint prisbord
Stor kräftskiva med underhållning
Del i dubbelrum och frukost

Pris: 1995 kr per person

Enkelrumstillägg 400 kr per natt/person