Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Mat med vänner i vårt kök

Samla ihop dina vänner och laga en trerätters middag med vår gourmetkock. I vårt gästkök kan ni vara helt själva i ert sällskap och bubbla och prata hur länge ni vill.

Skulle det vara roligt att lära dig laga en skitgod sås eller steka köttet till perfektion? Våra kompetenta kockar kan det där och delar gärna med sig av sina knep i vår matlagningsaktivitet. Nu kan ni boka en helkväll med vänner och familj i vårt gästkök och tillaga er egen trerätters middag. 

När ni bokar matlagningsaktiviteten så ingår även övernattning på herrgården och ett perfekt avslut med hotellfrukost där ni får tillfälle att summera kvällen tillsammans. Med er hem får ni förklädet, recepten och massa härliga minnen.

Matupplevelsen

Ni ankommer till herrgården under eftermiddagen och får checka in på era rum. Vår vedeldade karbad och bastu finns varma om man vill starta med lite nedvarvning under bar himmel. När ni känner er redo samlas ni i vårt gästkök som ligger i en egen byggnad och bekantar er med en av våra kockar som presenterar kvällens råvaror, guidar er genom matlagningen och ger er sina hemlisar för en lyckad rätt. Ni får era förkläden och kvällens recept, gör upp om vem som lagar förrätt, varmrätt och dessert och sätter igång. När maten är klar går ni till bords och serverar varandra era rätter. Matsalen ligger intill ert kök och ni sitter helt privat och äter och njuter tillsammans i ert sällskap. Vi ser till att önskade drycker finns för hela kvällen så ni kan koppla av tillsammans.

Som hemma fast borta och vi tar hand om disken.

Boka er helkväll hos oss

I priset ingår matlagning med kock och den egenlagade trerätters middagen, övernattning samt frukost.

Pris 1995 kr per person i dubbelrum
Paketet är endast bokningsbart för sällskap om 8-16 personer

Enkelrumstillägg 400 kr per person/natt

Bokas på förfrågan. Vi kan ta emot endast en grupp per dag.