Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Midsommargolfen

Spela midsommargolfen och fira traditionell midsommar med oss. Knistads äldsta och mest populära tradition.

Midsommarfirande med golf

De senaste åren har det varit fullbokat med fantastiskt härlig stämning på hela herrgården. Paketet sträcker sig över två nätter. Ni ankommer redan på torsdagen och välkomnas med en härlig middag och har chansen att landa lite på herrgården och hinna komma tillrätta inför huvudeventet på midsommarafton.

På midsommarafton startar vår Greensome Mixtävling kl. 10,00. Efter tävlingen har vi aftergolf på terrassen och våra vedeldade badtunnor och bastu varma hela eftermiddagen. Till kvällen firar vi midsommar med en generös sill och grillmiddag med underhållning.

Midsommarhelg: 3590 kr per person del i dubbelrum
Detta ingår: två övernattningar, två frukostar, en 3-rätters middag med underhållning, en sill och grillmiddag med underhållning, en greenfee på torsdagen, midsommargolfen -tävling med generöst prisbord.

Stanna längre
Boka en tredje natt, lördag – söndag till specialpris: 1295 kr per person med golfpaket där det ingår en greenfee, 3-rätters middag, övernattning samt frukost.

Massor av underhållning på Midsommargolfen!

I år gästas vi av gotländska Annen och hennes showteam. Räkna med massor av glädje, drag och härlig stämning där ni får möta sommarens härligaste visor, schlager, gamla rockstänkare och säkert något som sätter fart på benen och rösten.

 

Önska gärna din favoritlåt så försöker vi få med den under helgen!