Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Påskgolfen

Välkommen att delta i den ärofyllda Påskgolfen. En helhelg med tävling, påskmat och firande i lantlig herrgårdsmiljö.

Fira påsk med oss och kanske årets första tävling. Tillsammans spelar vi riktigt härlig vårgolf, firar påsk med underhållning och påsk bord och njuter av lantligt lugn däremellan. Paketet sträcker sig över två nätter. Ni ankommer redan på långfredag och välkomnas med en härlig middag och har chansen att landa lite på herrgården och hinna komma tillrätta inför påskaftonens golftävling.

Tävlingsformen är en greensome mixtävling med start kl. 10,00. Efter tävlingen samlas vi för aftergolf på terrassen och våra vedeldade badtunnor och bastu varma hela eftermiddagen för den som vill koppla av. Till kvällen firar vi påsk med en generöst påskbuffé och underhållning.

Påskgolfens boendepaket

Påskgolfen: 3090 kr per person del i dubbelrum
Detta ingår: två övernattningar, två frukostar, en trerätters middag, påskbuffé med underhållning, en greenfee på långfredag, påskgolfen -tävling med generöst prisbord.

Stanna längre
Boka en startnatt, skärtorsdag – långfredag till specialpris: 850 kr per person, del i dubbelrum samt frukost.

Kvällens underhållning

Vi välkomnar tillbaka Gotländskan Annen Jakobsson med sina underhållningsexperter till kvällens påskbuffé. Det blir blandade nummer med låtar vi känner igen och älskar att sjunga med i. Vilken är din favorit låt? Annen fångar gärna upp önskelåtar.