Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lär dig spela golf hos oss på Knistad

Spendera en helg med att utveckla ditt spel eller bli golfare hos oss på Knistad herrgård. Med allt inom bekvämt gångavstånd har golf aldrig varit bekvämare.
Kontakt

Golfskola

Under golfskolan läggs stort fokus på hela ditt golfspel från tee till hål, både mentalt och teknikmässigt.

Golfskolans upplägg jobbar sig successivt genom alla golfens moment, hela vägen från puttning, närspelet och till de långa slagen. Våra tränare jobbar hela vägen från grunden och ger dig nya verktyg att använda för din egna träning! Under fikapauserna har vi samtal kring träningspedagogik, mental träning och givetvis svara på personliga funderingar. Under de timmar man inte tränar med tränare finns det tider uppbokat för spel på banan, eller om man vill nyttja övningsfältet för egen träning. Vi avslutar helgen med en tävling som är frivillig att vara med på.

Helgkurser

Valbara datum

 

PAKET:
I pris per person, del i dubbelrum.
I kursen ingår:
3-dagars golfskola med golftränare.
3-dagars greenfee.
2 övernattningar inkl. frukost.
2 trerättersmiddagar.
3 luncher.

Pris 3995 kr per person.

Enkelrumstillägg 300 kr per person & natt.

Golfskola hela veckan

Våra veckokurser har samma upplägg som helgkursen fast med en dags extra träning, samt en ankomstnatt så att ni är utvilade inför kursen.

Valbara datum

PAKET:
I pris per person, del i dubbelrum.
I kursen ingår:
4-dagars golfskola med golftränare.
4-dagars greenfee.
4 övernattningar inkl. frukost.
3 trerättersmiddagar.
4 luncher.
Pris 6 395 kr per person

Enkelrumstillägg 300 kr per person & natt

Ta med en vän

Medföljande gäster som delar rum med deltagare vid golfskolan pris 3.700 kr
I priset ingår:
3-dagars greenfee
2 övernattningar inkl. frukost.
2 trerättersmiddagar
3 luncher

Ta grönt kort på en helg!

På Knistad blir du golfare över en helg!

Välj ett av våra populära kursalternativ nedan eller kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg. Alla kursalternativ och även de skräddarsydda lösningarna vi erbjuder har samma mål: Att du ska ta grönt kort och direkt efter utbildningen kunna ge dig ut på banor runt om i Sverige och få spela hur mycket golf du vill.

Efter 2019 gjordes en del regelförändringar som gör det mycket lättare för nya golfare att förstå spelet. Vi använder oss av Svenska Golfförbundets utbildningsmaterial för att enkelt förstå de olika reglerna och när vi tillämpar dessa. Från och med 2020 gör vi även hela teorin på nätet på www.borjaspel.golf.se där du registrerar dig innan kursen hos oss. För att klara dig till hcp 54 behöver du ha klarat av teorikunskaperna på hemsidan samt göra ett spelprov på banan.

Kurstillfällen och paket

Kurstillfällen 2021:
1-3 oktober

Helgkurs med övernattning
Fredag – söndag. 2 övernattningar med helpension på Knistad herrgård
4,995 kr per person avser del i dubbelrum

Helgkurs Alternativ ej övernattning
Fredag – lördag – söndag
3,295 kr per person

I priserna ingår alltid: utbildning, utbildningsmaterial, lån av klubbor, lunch alla kursdagar samt medlemskap och fritt spel på Knistad Golf & Country Club 2022.

Programmet för helgerna kan variera. Vi skickar ditt schema i god tid innan ankomst.

Golfinstruktör Stefan Jönsson

Stefan har varit golfinstruktör i mer än 30 år och är PGA-utbildad. Han började spela golf som 12 åring och startade som instruktör 1989. Närmast kommer Stefan från Mariestads GK där han arbetat som Clubprofessional i 28 år, och är nu anställd av LOFT Golf för att driva golfutbildning både ute på Knistad Herrgård och på LOFT Golflounge i Skövde.

Stefans ledord är ”Vi gör det tillsammans”!