Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

After work

När ni bokar After work så får ni er en egen festlokal där ni serveras fördrink och chark till musik och härlig stämning. Utrustning finns för egna aktiviteter, kanske visa bildspel eller spela din egen playlist. Låt oss veta hur ni vill ha det så levererar vi.

Förhöj nivån på er AW! Här följer populära tillval man kan göra för att förlänga festligheterna och/eller mjuka upp stämningen.

DJ, LIVE MUSIK ELLER MUSICQUIZ

Vi har ett stort kontaktnät inom underhållning. Berätta för oss vad ni önskar så drar vi i lite trådar. Vi hjälper er gärna om ni önskar underhållning i form av artist/trubadur/liveband eller ett quiz för alla music lovers.

Addera underhållning till er middag, after work eller ordna ett riktigt party. Vi hjälper till!

Här följer några populära förslag på tillägg ni kan göra till er after work.

COCKTAILS AND SCORE

Vem är gruppens mest erfarna barsurfare? Låt oss ta reda på den s(m)aken! Ta ert skålkort [scorekort] och passera genom tuffa deltävlingar där ni testas i smak, cocktail-kunskap och bartenderfärdigheter. Gissa innehållet, blanda godaste drinken, vad heter den cocktail du just smakade på osv.

FYRA BUGGSTEG ELLER BARA SKRÅLA

-Ska vi dansa? -Nej, jag kan inte… Sa ingen någonsin mer. Efter Knistads dansskola kan du garanterat fyra lätta steg och två snabba snurrar. Allt du behöver för att behärska bugg i stora drag. Om ni önskar avsluta med en danstävling så ordnar vi givetvis detta. Och om någon föredrar att ta plats i baren och skråla med i musiken hellre än att svassa runt på dansgolvet så går det givetvis bra med