Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Aktiviteter för 51-fler personer

För grupper fler än 51 personer kan vi verkligen rekommendera! Vi erbjuder många tillfällen till gemenskap, skratt och utmaning. Vad väljer ni?

Alla aktiviteter bokas i kombination med konferenspaket eller minst en måltid i vår restaurang.

Knivigt på Knistad i Göstas loge

Göstas Loge är en riktig stämningshöjare för dig och dina kollegor. Här skapas en atmosfär där samarbete och laganda är i fokus.
I logens boxar löser ditt lag kluriga uppgifter som får hjärnan att utmanas. Alla kan delta utan att bli svettiga! Vem är ditt företags vinnare? Aktiviteten avslutas med en prestigeladdad medaljceremoni.

Kom som ni är, vi har tänkt på allt! Välkommen in i Knistads gamla stuteristall där varje spilta och höloftet har förvandlat till en utmaning, Ni delas upp i lag vid aktivitetens start och utmanar varandra i olika samarbetsövningar. I pausen samlas ni i Göstas bar och släcker törsten. Vem har huvudet på skaft? Vem kommunicerar bäst? Vem är den sämsta förloraren? Denna aktivitet passar utmärkt för er som vill prova lagandan.

Tid: ca 2h (kan anpassas)

Godsägarens storkamp

Har du alltid drömt om att skjuta med ett riktigt vapen men inte kommit till skott? Tänkt att testa golf men aldrig kommit till en golfbana. Vi har en egen golfbana med övningsområdet precis utanför knuten och faktiskt en riktig skjutbana också, vår egen till och med, bara 200 meter från herrgården. Kombinera dessa med kniviga  uppdrag i Göstas loge och vi kan underhålla er hur länge ni vill. Ni tävlar i lag på minst tre grenar,  antalet grenar kan bli fler beroende på hur många ni är eller hur mycket tid vi kan ta ia anspråk. Vid alla grenar tas ni om hand av vår erfarna ledare.

Tid: ca 4h (kan anpassas)

Smaker av Knistad

Knistad har en intressant mix av personal och kontakter. I köket finner ni bland annat vår pastry chef från Schweiz och vi har flera egna sommelierer. Vad vill ni provsmaka? Här är det bara smaklökarna som kan säga stopp. Välj mellan olika dryckesalternativ, tävla i chokladsmakning eller prova öl i samarbete med våra trogna leverantörer och grannar Lindroths gårdsbryggeri. Nu kan vi även erbjuda ostprovning tillsammans med de lokala ostlagrana på Bryggeriet i Götene AB.

Tid: ca 1h (eller mer om ni vill)

Cocktails and score

Vem är gruppens mest erfarna barsurfare? Låt oss ta reda på den s(m)aken! Ta ert scorekort-skålkort och passera genom tuffa deltävlingar där ni testas i smak, cocktail-kunskap och bartenderfärdigheter. Gissa innehållet, blanda godaste drinken, vad heter den cocktail du just smakade på osv.

Tid: ca 1h (kan anpassas)

Fyra buggsteg eller bara skråla

-Ska vi dansa? -Nej, jag kan inte… Sa ingen någonsin mer. Efter Knistads dansskola kan du garanterat fyra lätta steg och två snabba snurrar. Allt du behöver för att behärska bugg i stora drag. Om ni önskar avsluta med en danstävling så ordnar vi givetvis detta. Och om någon föredrar att ta plats i baren och skråla med i musiken hellre än att svassa runt på dansgolvet så går det givetvis bra med.

Tid: Fr. 1h (kan anpassas)

DJ, live musik eller musicquiz

Vi har ett stort kontaktnät inom underhållning. Berätta för oss vad ni önskar så drar vi i lite trådar. Vi hjälper er gärna om ni önskar underhållning i form av artist/trubadur/liveband eller ett quiz för alla music lovers.

Addera underhållning till er middag, after work eller ordna ett riktigt party. Vi hjälper till!

Mord & mysterier

Det går en mördare lös på Knistad. Med hjälp av två aktörer presenteras en mordgåta. Föreställningen äger rum under en trerättersmiddag. 
Du och ditt sällskap är en stor del av intrigen medan mysterierna hopar sig. Vem av dina kollegor och vänner är mördaren? Eller är det du?

Tid: 2,5-3h (hela middagssittningen)