Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Aktiviteter för 8-20 personer

För det lite mindre grupperna är alternativen många på Knistad. Varför inte kombinera flera aktiviteter och  få ut så mycket som möjligt av er vistelse?!

Alla aktiviteter bokas i kombination med konferenspaket eller minst en måltid i vår restaurang.

Knivigt på Knistad i Göstas loge

Göstas Loge är en riktig stämningshöjare för dig och dina kollegor. Här skapas en atmosfär där samarbete och laganda är i fokus.
I logens boxar löser ditt lag kluriga uppgifter som får hjärnan att utmanas. Alla kan delta utan att bli svettiga! Vem är ditt företags vinnare? Aktiviteten avslutas med en prestigeladdad medaljceremoni.

Kom som ni är, vi har tänkt på allt! Välkommen in i Knistads gamla stuteristall där varje spilta och höloftet har förvandlat till en utmaning, Ni delas upp i lag vid aktivitetens start och utmanar varandra i olika samarbetsövningar. I pausen samlas ni i Göstas bar och släcker törsten. Vem har huvudet på skaft? Vem kommunicerar bäst? Vem är den sämsta förloraren? Denna aktivitet passar utmärkt för er som vill prova lagandan.

Tid: ca 2h (kan anpassas)

En matig upplevelse

I vårt hemtrevliga gästkök får ni en helkväll med intim känsla. Att laga mat i grupp är både inspirerande och lärorikt, gruppen lagar en festmåltid där menyn anpassats efter säsong och önskemål. Under hela aktiviteten finns en professionell kock med som instruktör. Måltiden intas i egen matsal intill köket där ni kan låta kvällen pågå så länge ni önskar. Här finns inget tävlingsmoment, bara mysigt småprat, god mat, ny kunskap och ett snyggt förkläde att ta med hem.

Tid: ca 4h eller så länge ni vill

Knistads Lucky Luke

Har du alltid drömt om att skjuta med ett riktigt vapen men inte kommit till skott? På vår egen skjutbana ges möjligheten att släppa tankarna på annat och prova på olika skjutmoment. Skjutbanan ligger endast 200 m från huvudbyggnaden och väl där tas ni om hand av vår erfarna ledare. Ni tävlar om de fina medaljerna i momenten som ingår i en komplett jägarexamen. Pang pang är alltid kul(a)!
Aktiviteten sker givetvis under kontrollerade former.

Tid: ca 4h (kan anpassas)

Prova på golf

Samlas på vår range precis utanför restaurangen och prova på att spela golf. Nivån anpassas efter sällskapet och vår GolfPro assisterar. Kanske börjar din resa mot proffstouren här eller så är du bara med för att få lite frisk luft. Aktiviteten kan även göras till en tävling om ni vill utmana varandra i närmast hål eller längsta drive.

Tid: ca 1-2h

Smaker av Knistad

Knistad har en intressant mix av personal och kontakter. I köket finner ni bland annat vår pastry chef från Schweiz och vi har flera egna sommelierer. Vad vill ni provsmaka? Här är det bara smaklökarna som kan säga stopp. Välj mellan olika dryckesalternativ, tävla i chokladsmakning eller prova öl i samarbete med våra trogna leverantörer och grannar Lindroths gårdsbryggeri. Nu kan vi även erbjuda ostprovning tillsammans med de lokala ostlagrana på Bryggeriet i Götene AB.

Tid: ca 1h (eller mer om ni vill)

Cocktails and score

Vem är gruppens mest erfarna barsurfare? Låt oss ta reda på den s(m)aken! Ta ert skålkort [scorekort] och passera genom tuffa deltävlingar där ni testas i smak, cocktail-kunskap och bartenderfärdigheter. Gissa innehållet, blanda godaste drinken, vad heter den cocktail du just smakade på osv.

Tid: ca 1h (kan anpassas)

Femkampen

En utmärkt aktivitet för att svetsa ihop gänget ännu mer. I lekfulla utmaningar kan ni duellera i bland annat yxkastning, luftgevärsskytte och golfputtning med mycket mera. Koppla på vinnarskallarna i vår lantliga utomhusmiljö. Vi anpassar grenarna efter väder, vind och gruppen. Aktiviteten avslutas med en prestigeladdad medaljceremoni.

Tid: ca 1,5h (kan anpassas)

DJ, live musik eller musicquiz

Vi har ett stort kontaktnät inom underhållning. Berätta för oss vad ni önskar så drar vi i lite trådar. Vi hjälper er gärna om ni önskar underhållning i form av artist/trubadur/liveband eller ett quiz för alla music lovers.

Addera underhållning till er middag, after work eller ordna ett riktigt party. Vi hjälper till!

Mord & mysterier

Det går en mördare lös på Knistad. Med hjälp av två aktörer presenteras en mordgåta. Föreställningen äger rum under en trerättersmiddag. 
Du och ditt sällskap är en stor del av intrigen medan mysterierna hopar sig. Vem av dina kollegor och vänner är mördaren? Eller är det du?

Tid: 2,5-3h (hela middagssittningen)