Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bo på Knistad

Att bo hos oss ska vara en upplevelse för alla sinnen. På Knistad herrgård finns totalt 165 bäddar fördelade på 76 rum och fyra sviter. Rummen och sviterna ligger i våra flyglar: Villa Hammarhjelm, Villa Ekeblad, Villa Uggla, Magasinet och Mejeriet (golfsviten).

Våra rum

På Knistad herrgård finns totalt 160 bäddar fördelade på 76 dubbelrum och fyra sviter. Rummen och sviterna ligger i våra flyglar. Majoriteten av våra rum är dubbelrum i skiftande storlek och inredning utifrån de gamla byggnadernas förutsättningar.

Söker du det lilla extra?
För den som vill ha ett lite större rum kan vi erbjuda totalt fyra sviter:
Två mindre sviter med vardagsrum med soffa, morgonrock och tofflor på rummet, samt vattenkokare med te och kaffe.
Bröllopssviten med badkar, vardagsrum med soffa, morgonrock och tofflor, samt vattenkokare med te och kaffe.
Golfsviten som har två sovrum med kakelugnar, morgonrock och tofflor, rymligt vardagsrum samt vattenkokare med te och kaffe.

Hör av dig så hjälper vi dig

Dubbel- och enkelrum

Av våra totalt 76 rum är 68 dubbelrum och 8 enkelrum. Alla rum är rökfria och utrustade med trådlöst internet och kabel-tv. Barn under 3 år bor fritt i föräldrars sängar. Extrabädd för barn upp till 15 år kostar 300 kronor/natt, vissa rum har bäddsoffa. I ett antal rum är hundar välkomna!

Boka nu

Ta med din bästa vän

Hundar är välkomna på Knistad. Vi har fler hundvänliga hotellrum och här möts vovven av vattenskål, bädd och bajspåsar.

Runt om Knistad finns trevliga promenadstråk och herrgårdens egna njutningsspecialister har märkt ur sina favoritställen på vår picknick- och promenadkarta som finns i receptionen.

Hundrum kostar inget extra hos oss och det är heller ingen skillnad på standard. Medan ni äter middag får hunden vänta på rummet, hundar är tyvärr inte tillåtna i ordinarie matsalar men gärna på terrassen om det är den säsongen.

Bokningsvilkor

Er bokning är bindande i och med att den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. Detta kan ske muntligen, skriftligen eller via vår online-bokning. Vid bokningen är du skyldig att uppge namn, adress, ankomst- och avresetid samt hur betalning skall ske. Bokar du via en online-sida är du skyldig att uppvisa samma kreditkort som du använde när du gjorde bokningen.

Ankomst och avresa

Hotellrummet står till ditt förfogande från kl. 14.00 på ankomstdagen. På avresedagen får ni ha kvar rummet till: helger kl. 11.00, vardagar kl. 10.00.

Sen ankomst

Meddela oss alltid om ni anländer senare än 18.00.

Avbokning

Du kan kostnadsfritt avboka din bokning fram till klockan 18.00 dagen innan ankomst. Uteblir du utan avbokning eller avbokar du för sent betalar du för första natten.
För grupper och konferenser gäller särskilda villkor som bifogas vid bokning.

Kontakta ossSe våra upplevelser

Anpassa din vistelse

Hos oss kan du välja och vraka helt fritt av allt vi har att erbjuda så du får göra precis så mycket eller lite du själv önskar när du kommer till oss.

Läs här