Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Boende

Att bo hos är en upplevelse för alla sinnen. Rummen och sviterna ligger i våra flyglar: Villa Hammarhjelm, Villa Ekeblad, Villa Uggla, Magasinet och Mejeriet.

Våra rum

På Knistad herrgård hotell finns totalt 160 bäddar fördelade på 75 rum och fyra sviter. Rummen och sviterna ligger i våra flyglar. Majoriteten av våra rum är dubbelrum i skiftande storlek och inredning utifrån de gamla byggnadernas förutsättningar. I våra dubbelrum rum står två nittiosängar ihop.

Söker du det lilla extra?
För den som önskar ett lite större rum kan vi erbjuda totalt fyra sviter:
Två mindre sviter med vardagsrum med soffa, morgonrock och tofflor på rummet, samt vattenkokare med te och kaffe.
Bröllopssviten med badkar, vardagsrum med soffa, morgonrock och tofflor, samt vattenkokare med te och kaffe.
Golfsviten som har två sovrum med kakelugn, morgonrock och tofflor, rymligt vardagsrum samt vattenkokare med te och kaffe.

Ta med din bästa vän!

Klart hunden vill följa med och bo på herrgård!
Här möts vovven av vattenskål, bädd och bajspåsar.

Runt om Knistad finns trevliga promenadstråk och herrgårdens egna njutningsspecialister har märkt ur sina favoritställen på vår picknick- och promenadkarta som finns i receptionen.

Hund kostar inget extra hos oss och det är heller ingen skillnad på standard på rummen, men vi vill att ni meddelar att ni har hund så vi kan förbereda för vovven.
Om hunden inte vill bli lämnad ensam så låt oss veta om ni även önskar ta med er pälskling till middagen så ordnar vi med en lämplig placering för er och er hund.

Bokningsvillkor

Er bokning är bindande i och med att den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. Detta kan ske muntligen, skriftligen eller via vår online-bokning. Vid bokningen är du skyldig att uppge namn, adress, ankomst- och avresetid samt hur betalning skall ske. Bokar du via en online-sida är du skyldig att uppvisa samma kreditkort som du använde när du gjorde bokningen.

Ankomst och avresa

Hotellrummet står till ditt förfogande från kl. 15.00 på ankomstdagen. På avresedagen får ni ha kvar rummet till: helger kl. 11.00, vardagar kl. 10.00.

Sen ankomst

Meddela oss alltid om ni anländer senare än 18.00.

Avbokning

Du kan kostnadsfritt avboka din bokning fram till klockan 18.00 dagen innan ankomst. Uteblir du utan avbokning eller avbokar du för sent betalar du för första natten.
För grupper och konferenser gäller särskilda villkor som bifogas vid bokning.

Köp presentkort online!

Ett presentkort ger friheten att välja själv, när det passar och efter önskemål. Ett presentkort på en upplevelse är den perfekta presenten för den som redan har ”allt”. Välkommen till oss för att njuta och skapa fina minnen och upplevelser.