Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lediga tjänster

Receptionstjänst

ÄR DU VÅR NYA STJÄRNA?

Nu söker vi dig som älskar mötet med människor! Vill du vara med och skapa oförglömliga minnen tillsammans med gästen och dina arbetskamrater? Är du den som tycker om att göra det lilla extra för andra människor? Får du energi av att vara ”där det händer”? Är du en person som nyfiket tar reda på mer om andra för att kunna överraska och överträffa förväntningar?

Känner du nu ”Detta är ju jag!” Då kan du vara vår nästa stjärna i receptionen på Knistad!

Knistad Herrgård är en växande destination, placerad strax utanför Skövde. Vi drivs som ett familjeföretag, med en familj som växer och blir allt större och större. Vår företagskultur är viktig för oss och några utav våra värderingar som sätter grunden för den är:

 • Vi är passionerade
 • Vi stöttar varandra
 • Vi har roligt och är till och med lite busiga

Hos oss är gästen ALLTID i fokus. Att vara en del av receptionsteamet betyder att man oftast är den som först välkomnar gästen och att man även är den som vinkar hejdå när gästen far vidare. Såklart en otroligt viktig roll i gästens upplevelse hos oss. Jag tycker att en av ägarna, Steffo Törnquist, uttrycker hur vi på Knistad är på ett så bra sätt ”Vårt recept är en blandning av allvar och det löjliga. Det finns dom som aldrig förstår värdet av det löjliga, vår erfarenhet är att dom då inte heller förstår värdet av allvar. Knistads bästa gren är just blandningen. Vi är lekfulla, men vi är aldrig slarviga. Och får man rätt balans mellan allvaret och löjlet blir summan värme och omsorg.”

ANSÖK TILL: lovisa@knistad.se

Så hoppas jag att just vi ses snart! ❤️

Varma hälsningar Lovisa

Restaurangpersonal

VILL DU BLI EN DEL AV VÅRT TEAM?

 • Längtar du efter att skapa fantastiska serviceupplevelser?
 • Har du en bakgrund inom restaurangbranschen?
 • Är du en lagspelare med öga för detaljer och gillar att möta andra människor?
 • Tycker du att det är roligt med kvalitativ mat och dryck?

Nu söker vi fler stjärnor till vårt restaurangteam som kan välkomna gäster till Knistad Herrgård och med ett generöst bemötande leverera Sveriges bästa service.

Knistad Herrgård är en lantlig njutningsoas strax utanför Skövde.

Vi är ett gäng med ett bra driv och en passion för det goda värdskapet! Av de som söker vill vi se en tidigare erfarenhet från serviceyrket.

 • Körkort krävs – vi söker dig
  som fyllt 18 år.
 • Deltidsanställning med varierande arbetstid, dag, kvälls- och helgarbete.
 • Lön enligt överenskommelse.
ANSÖK TILL: alice@knistad.se

Housekeeping

Dina arbetsuppgifter

På vår Housekeeping-avdelning får du som är serviceinriktad, noggrann och strukturerad möjlighet att ge extra guldkant på våra gästers besök. Housekeeping ansvarar för såväl lokalstäd – hotellets allmänna ytor samt konferensrum, samt rumsstäd – hotellrum. Genom att se till att såväl hotellrum som allmänna ytor är rena och fräscha kan vår personal på Housekeeping-avdelningen göra avgörande skillnad för gästens upplevelse. Att sätta kollegor och gäster i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Det är arbetet tillsammans som leder till att vi skapar oförglömliga upplevelser för våra gäster och för vårt team.

Din profil

Vem är du?

Vi söker dig som tillsammans med dina kollegor vill göra allt för att få hotellets gäster att trivas under deras vistelse. Har du en städutbildning eller städerfarenhet i ryggsäcken är det meriterande men inget krav. Vi ser att du är en lojal lagspelare som inte är rädd för att ta ansvar och hittar lösningar på problem som uppstår. Att göra våra gäster nöjda och kännas sig hemma är din högsta prioritet.

För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, noggrannhet, struktur och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som är viktiga i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag – ja då tror vi att du kommer älska att jobba hos oss på Knistad Herrgård!

ANSÖK TILL: husfru@knistad.se