Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Presentkort på Knistad Herrgård

Låt någon du tycker om uppleva den perfekta kombinationen av lantlig lyx, avkoppling och charmiga miljöer. Hos oss kan du välja mellan en njutbar frukost eller en hel jägarexamen och allt där emellan – så som boendepaket, golf och andra temahelger.

Ge bort något minnesvärt – ett presentkort på Knistad Herrgård!

Med ett presentkort från Knistad kan du köpa allt från golf, övernattning eller restaurangupplevelser. För den äventyrslystna finns det möjlighet att utforska vår vackra golfbana som sträcker sig längs hela herrgården. Ge bort en golfupplevelse utöver det vanliga och låt mottagaren njuta av fina miljöer samtidigt som de svingar sig genom en fantastisk runda.

Knistad Herrgård är en fristad för avkoppling och njutning. Med lantligt lugn och natur runt hörnet blir varje ögonblick en paus från vardagens stress. Den direkta närheten mellan aktiviteter såsom vår egen golfbana, trädgårdsspel, bar och vedbastu ger rätt förutsättningar för våra gäster att välja tempo efter dagsform. Låt Knistad vara din fristad och njutningsplats precis så länge som du önskar.

Köp ditt presentkort direkt online!