Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

SHOP

Hos Knistad Golfshop är du välkommen. Här finns det mesta inom golf men framför allt kunskapen i golf. Hos oss finner du det som behövs för att njuta av din golf och vad det innebär. Vi matchar ihop din nya golfkollektion gällande kläder, utrustning och kunskap. Du kan uppgradera ditt set med att optimera dina vinklar på klubborna, du kan fylla på peg, tillbehör & bollförrådet eller göra en riktig utprovning av skor eller bara komma in säga hej, ta en kaffe och snacka om din golf eller golfrunda.

Utprovning, customfitting, hos oss på Knistads Golfshop gör vi för att anpassa ditt set för att klubborna ska vara med när du spelar, bort med extra vikt i bagen. Med kunskap om bollens olika flykter samt orsaker att den flyger på det sättet tar vi även hjälp av siffror från TrackMan och Flight Scoop för att anpassa dina klubbor med målsättning att utprovningen ger dig klubborna som du har i bagen används för att spela golf med. Du kan antingen boka när våra leverantörer är på plats, eller kontakta oss för en helt egen tid.

2023 gör vi ett nytt omtag på shopen! Håll utkik för mer info!