Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

SHOP OCH TRÄNING

Hos Knistad Golfshop är du välkommen. Här finns det mesta inom golf men framför allt kunskapen i golf. Hos oss finner du det som behövs för att njuta av din golf och vad det innebär. Vi matchar ihop din nya golfkollektion gällande kläder, utrustning och kunskap. Du kan uppgradera ditt set med att optimera dina vinklar på klubborna, du kan fylla på peg, tillbehör & bollförrådet eller göra en riktig utprovning av skor eller bara komma in säga hej, ta en kaffe och snacka om din golf eller golfrunda.

Utprovning, customfitting, hos oss på Knistads Golfshop gör vi för att anpassa ditt set för att klubborna ska vara med när du spelar, bort med extra vikt i bagen. Med kunskap om bollens olika flykter samt orsaker att den flyger på det sättet tar vi även hjälp av siffror från TrackMan och Flight Scoop för att anpassa dina klubbor med målsättning att utprovningen ger dig klubborna som du har i bagen används för att spela golf med. Du kan antingen boka när våra leverantörer är på plats, eller kontakta oss för en helt egen tid.

Privat och grupplektioner
Utveckla din golf med Stefan Jönsson, medlem i svenska PGA och har mer än 30 års erfarenhet av spelet golf och golfträning. Vi hittar en plan som passar just dig, vi kan göra det via spel på banan, genom att ta ett prat om just din golf för att sedan anpassa träningen efter dina möjligheter. Det kan vara alltifrån en 20 min privatlektion som troligtvis blir flera i någon av våra lektionspaket, återkommande gruppträningar, golfskolor över en helg eller veckodagar med övernattning på Knistad Herrgård. Varför inte ta med hela gänget innan spel på en 90 minuters uppvärmning, kan det göra att du njuter mer av din golf?

Priser
20min – 330kr
40min – 590kr
60min – 850kr

Du kan även köpa personliga lektionspaket för att kunna träna fler gånger under säsongen för ett rabatterat pris.
Priser lektionspaket
6x20min – 1590kr
9x20min – 2250kr
12x20min – 2790kr

Privata lektioner bokas direkt med Stefan direkt via mobil +46 708-58 40 17