Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

SHOP OCH TRÄNING

LOFT Golfshop erbjuder en komplett golfshop med utrustning från Callaway, Titleist, Taylormade och Footjoy. Hos oss hittar du i stort sett allt du behöver för att höja ditt spel till nästa nivå.

Hos oss kan du boka en customfitting av dina nya klubbor som du får helt skräddarsydda efter din svinghastighet, spelnivå och känsla. Du kan antingen boka när våra leverantörer är på plats, eller kontakta oss för en helt egen tid.

LOFT erbjuder även träning med Stefan Jönsson, PGA, som har 30 års erfarenhet av golfträning. Stefan kommer senast från Mariestads golfklubb där han haft hand om golfshop samt träningsverksamhet i närmre 30år.

Privat och grupplektioner

Vi erbjuder vem som helst att boka tid hos oss för privat eller grupplektioner. Vi anpassar träningen helt efter era önskemål och målsättningar. Vi gör ingen skillnad på om ni är fler vid ett tillfälle, och fördelar tiden jämnt mellan alla deltagare.

Priser
20min – 330kr
40min – 590kr
60min – 850kr

Du kan även köpa lektionspaket för att kunna träna fler gånger under säsongen för ett rabatterat pris.
Priser lektionspaket
6x20min – 1590kr
9x20min – 2250kr
12x20min – 2790kr