Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Jägarexamen

Gör som 200 andra varje år och ta jägarexamen på Knistad Herrgård. I paketet ingår övernattning i hotellet, helpension och utbildning för att fara hem med en komplett jägarexamen. Skytteövning och provtagning görs på närliggande skjutbana ett stenkast från huvudbyggnaden.
Kontakta oss

Ta Jägarexamen på en helg!

Knistad herrgård jägarexamen är unik, närheten till allt är oslagbart. En jägarexamen är ett steg närmare många fantastiska upplevelser. Med den kunskap du får om bland annat viltet, får du en djupare insikt om vår vackra natur.

Över 200 personer tar jägarexamen på Knistad herrgård varje år. Vi erbjuder förmodligen Sveriges bästa intensivkurs jägarexamen (som ibland kallas jaktlicens eller jägarlicens). Betyget från våra elever är 4,8 på en 5-gradig skala.

Till jägarexamen intensivkurs anländer du på torsdag kväll och checkar in på vårt hotell. Middagarna och luncherna som serveras är tillredda av passionerade kockar och med lokala, närodlade råvaror.
Utanför knuten övar ni skjutning och intill hotellet ligger skjutbanan. Vi är helt unika med skjutbana 150 meter från boendet.